Vypadá, že se o něj někdo staral. Ten motor je stavěnej na víc než 50 tis. km., ale s pravidelnou údržbou. Takže pokuď se doloží, tak se není čeho bát. Ty vačky má ze ZZR1100 takže bude jízda ještě o trochu ostřejšíLUKER píše:Zdar všichni, potřeboval bych trošku poradit ohledně REXE konkrétně 1100, chci kupovat tuhle mašinu. Chtěl bych vědět co motor když má najeto kolem 40 000 až 50 000 Km. Narazil jsem na jednoho staršího 97, ale má předělanou vačku a karbecKdyby jste někdo věděl o nějakém slušném do 100 tis tak prosím hoďte kontakt, díky moc za radu.
ZRX...
- DoktorZRX
- Ghostrider

Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
- DoktorZRX
- Ghostrider

...to jsme všichni Rexaři z eRka v... a vlastně z každýho ZRXLUKER píše:Díky moc za rady, do S se mi moc nechce, mám totiž oblečení od hlavy až k patě zelené(jsem prostě KAWA FANDA)
ZRX ať už 12 nebo 11 je prostě užásná, totalně odlišná motorka hlavně R z toho jsem uplně v .......
Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
- milda
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
To by se Ti hodilo tohle Esko!!LUKER píše:Díky moc za rady, do S se mi moc nechce, mám totiž oblečení od hlavy až k patě zelené(jsem prostě KAWA FANDA)
ZRX ať už 12 nebo 11 je prostě užásná, totalně odlišná motorka hlavně R z toho jsem uplně v .......

Myslím,že stejně barevný u nás jen tak nepotkáš!!
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
kua ten je krasny....pekny kousekmilda píše:To by se Ti hodilo tohle Esko!!LUKER píše:Díky moc za rady, do S se mi moc nechce, mám totiž oblečení od hlavy až k patě zelené(jsem prostě KAWA FANDA)
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
takovy ani potkavat nemuzes, protoze se nedelali... to si jen trochu nekdo vyhral, ale povedlo se mu tomilda píše:To by se Ti hodilo tohle Esko!!LUKER píše:Díky moc za rady, do S se mi moc nechce, mám totiž oblečení od hlavy až k patě zelené(jsem prostě KAWA FANDA)
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
- milda
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Však já to vím.To jen,kdyby sem ten člověk přijel,tak by tu šel potkat.KankX píše:takovy ani potkavat nemuzes, protoze se nedelali... to si jen trochu nekdo vyhral, ale povedlo se mu tomilda píše:To by se Ti hodilo tohle Esko!!LUKER píše:Díky moc za rady, do S se mi moc nechce, mám totiž oblečení od hlavy až k patě zelené(jsem prostě KAWA FANDA)
Možná příští rok něco na tenhle způsob spáchám,leží mi to v hlavě....
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
Tak už jsem na 80% rozhodnut, chci jít do téhle http://www.motoinzerce.cz/inzerat.php?mid=143433
Když tak pisněte co na to říkate, z fotek sice nejde moc poznat, díky za rady. Jsem hlavně zvědavý jaká bude na živo.

Když tak pisněte co na to říkate, z fotek sice nejde moc poznat, díky za rady. Jsem hlavně zvědavý jaká bude na živo.

LUKER
- DoktorZRX
- Ghostrider

Je pěknej, tak ať ti to vyjdeLUKER píše:Tak už jsem na 80% rozhodnut, chci jít do téhle http://www.motoinzerce.cz/inzerat.php?mid=143433
Když tak pisněte co na to říkate, z fotek sice nejde moc poznat, díky za rady. Jsem hlavně zvědavý jaká bude na živo.![]()
Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
- milda
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Tak hlavně rychle,ať Ti ho zase někdo nevyfoukne.Z pravé strany je promáčklá nádrž,ale ten Muzzy je bomba!!LUKER píše:Tak už jsem na 80% rozhodnut, chci jít do téhle http://www.motoinzerce.cz/inzerat.php?mid=143433
Když tak pisněte co na to říkate, z fotek sice nejde moc poznat, díky za rady. Jsem hlavně zvědavý jaká bude na živo.![]()
Držím palce,ať je v dobrém stavu!!
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576