tam odkud je kankx uz bude mozna potreba i vizum
povolení vjezdu Brno-střed 31.5.2008 - Georgova svatba
- plisken
- Babyrider

- Kontaktovat uživatele:
Takze i jina nez zelena je vitana,ja jen ze se mi ma orange taky zamlouva.
jen se chci zeptat jestli neva kdyz se tam ukaze i nejaky ten novacek zde na foru.toto bude ma 1 sezona.rad bych prijel ale neznam nikoho z vas tak snad me priberete.RZ jeste nemam bude tak do 3 tydnu.a jinak hodne stesti,ja uz mam za sebou i to co potka tu druhou polovinu manzelstvi. 
Úplně v pohodě, přijeď, budeš vítaný !plisken píše:Takze i jina nez zelena je vitana,ja jen ze se mi ma orange taky zamlouva.jen se chci zeptat jestli neva kdyz se tam ukaze i nejaky ten novacek zde na foru.toto bude ma 1 sezona.rad bych prijel ale neznam nikoho z vas tak snad me priberete.RZ jeste nemam bude tak do 3 tydnu.a jinak hodne stesti,ja uz mam za sebou i to co potka tu druhou polovinu manzelstvi.
G.
ZX10R KRT 2016
CKC#317
CKC#317
čau chlape,plisken píše:Takze i jina nez zelena je vitana,ja jen ze se mi ma orange taky zamlouva.jen se chci zeptat jestli neva kdyz se tam ukaze i nejaky ten novacek zde na foru.toto bude ma 1 sezona.rad bych prijel ale neznam nikoho z vas tak snad me priberete.RZ jeste nemam bude tak do 3 tydnu.a jinak hodne stesti,ja uz mam za sebou i to co potka tu druhou polovinu manzelstvi.
nebudeš tomu věřit, ale máme pár věcí společných
Taky jsem měl oranžové Z-ko a v Tišnově jsem taky bydlel ( asi 8 let )
Takže tě vítám tady v té skvělé bandě.
Jsou tady opravdu pohodoví lidi, se kterýma je sranda a hlavně děláme společně hodně věcí.
GEORG
ZX10R KRT 2016
CKC#317
CKC#317
- plisken
- Babyrider

- Kontaktovat uživatele:
GEORG píše:čau chlape,plisken píše:Takze i jina nez zelena je vitana,ja jen ze se mi ma orange taky zamlouva.jen se chci zeptat jestli neva kdyz se tam ukaze i nejaky ten novacek zde na foru.toto bude ma 1 sezona.rad bych prijel ale neznam nikoho z vas tak snad me priberete.RZ jeste nemam bude tak do 3 tydnu.a jinak hodne stesti,ja uz mam za sebou i to co potka tu druhou polovinu manzelstvi.
nebudeš tomu věřit, ale máme pár věcí společných
Taky jsem měl oranžové Z-ko a v Tišnově jsem taky bydlel ( asi 8 let )
Takže tě vítám tady v té skvělé bandě.
Jsou tady opravdu pohodoví lidi, se kterýma je sranda a hlavně děláme společně hodně věcí.
GEORG
Tak to je mazec,krajan.Ja sem z toho nechtel delat nejaky sraz jen moznost se projet a proste udelat fajn den oslavencum.Budu se tesit diky.
- DoktorZRX
- Ghostrider

Přes Tišnov pojedu nejspíš já, tak se můžem potkat třeba na Benzině, ať nejedeš sámplisken píše:Takze i jina nez zelena je vitana,ja jen ze se mi ma orange taky zamlouva.jen se chci zeptat jestli neva kdyz se tam ukaze i nejaky ten novacek zde na foru.toto bude ma 1 sezona.rad bych prijel ale neznam nikoho z vas tak snad me priberete.RZ jeste nemam bude tak do 3 tydnu.a jinak hodne stesti,ja uz mam za sebou i to co potka tu druhou polovinu manzelstvi.
Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
doktore a z Tisnova uz do Brna trefis ????DoktorZRX píše:Přes Tišnov pojedu nejspíš já, tak se můžem potkat třeba na Benzině, ať nejedeš sámplisken píše:Takze i jina nez zelena je vitana,ja jen ze se mi ma orange taky zamlouva.jen se chci zeptat jestli neva kdyz se tam ukaze i nejaky ten novacek zde na foru.toto bude ma 1 sezona.rad bych prijel ale neznam nikoho z vas tak snad me priberete.RZ jeste nemam bude tak do 3 tydnu.a jinak hodne stesti,ja uz mam za sebou i to co potka tu druhou polovinu manzelstvi.
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
- plisken
- Babyrider

- Kontaktovat uživatele:
To by bylo super,benzina je vyborna volba.Predbezne domluveno.DoktorZRX píše:Přes Tišnov pojedu nejspíš já, tak se můžem potkat třeba na Benzině, ať nejedeš sámplisken píše:Takze i jina nez zelena je vitana,ja jen ze se mi ma orange taky zamlouva.jen se chci zeptat jestli neva kdyz se tam ukaze i nejaky ten novacek zde na foru.toto bude ma 1 sezona.rad bych prijel ale neznam nikoho z vas tak snad me priberete.RZ jeste nemam bude tak do 3 tydnu.a jinak hodne stesti,ja uz mam za sebou i to co potka tu druhou polovinu manzelstvi.