malé ohlédnutí za červencem
- spit 40
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
malé ohlédnutí za červencem
Málo naplat,jsme riziková skupina tak mě napadlo když za nějaký ten měsíc to bude rok od akce" Červenec-měsíc pomoci " jestli dáváte krev pravidelně nebo to bylo jen jednou a dost.
ZZ-R 1400 2015 CZ
Zelená perleť
...no.221...
Zelená perleť
...no.221...
Tak já jsem taky donedávna chodil na Fakultku. Ale tedˇ je mrdám.Loni před Vánoci jsem od 3 prosince jezdil denně s umírajícim tátou zrovna k nim a jelikož tata nemohl chodit musel jsem pokaždé vjíždět do arealu.Jak určitě víš tak DK mají vjezd zadara, ale pozor jenom když jdou dát krev! Takže 58 krát jsem mohl vjet zdarma, ale s nemocným člověkem už mi mávání průkazkou DK bylo hovno platný. Seru na prachy za vjezd, ty atˇ si strčí do prdele.Ale pochopil jsem ten princip.Naval krev a odpal a ne že budeš chtít od nás v něčem pomoct, když tě zrovna nepotřebujeme my.
Když nejde o život, jde o hovno pánové.
2x měsíčně?! a víš to jistě? no o nic nejde, asi to přežiješ, ale běžně tě na tranfuzce na plazmu nevezmou častěji než 1x měsíčně a asi vědí proč .Kosta píše:jo ja chodim do ostravy davat plazmu 2x mesicne, neco si prividelam a navic tim nekomu pomuzu...nebo se z toho delaj leky ??
pozn. dával jsem krev asi 20x, plazmu taky asi tolikrát a párkrát prkna, néé vlastně desky, néé vlastně destičky . . . krevní, brzdové nee
ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
- NRG
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem chodíval darovat pravidelně když jsem byl na gymplu (poté, co jsem se dozvěděl, že při darování mám ze zákona den volna a tím pádem nemusím do školy
), ale teď už jsem teda dlooouho nebyl
Budu to muset napravit.
BTW s tou plazmou se mi to taky zdá nějaký divný, krev můžeš darovat jednou za čtvrt roku, ale že by plazma šla jednou za 14 dní, to se mi nezdá.

BTW s tou plazmou se mi to taky zdá nějaký divný, krev můžeš darovat jednou za čtvrt roku, ale že by plazma šla jednou za 14 dní, to se mi nezdá.
Karosa ZZ-R 1100
:::: CKC#016 ::::
:::: CKC#016 ::::