Příspěvek
od MiMoZa » pon úno 11, 2008 21:33:41
Jo,lidičky,tohle znám též...
asi před dvěma lety mi vykradli z auta celou muziku za cca 20-25tisíc a rozbili zadní sklo přímo před domkem rodičů přítelkyně. Soused je viděl,tak za nimi vyběhl,ale měli náskok,tak už zahlédl jen jak naskakují do bílého favorita v postraní ulici. Viděl tedy aspon jejich spz,ale bohužel si nezapamatoval poslední číslo. Po příjezdu policie jim vše se sousedem vysvětlujem a popisujem...soused diktuje značku...Borci od policie si ji zapsali a komentovali to "do hodinky je máme,je jen deset možností a určitě to nebudou všechno bílý fáčka" Docela mě ten komentář uklidnil,tak mě jen hodili na služebnu vše sepsat a vcelku klidně jsem šel spát. Bohužel,jak se druhej den ukázalo,asi tak jednoduchý to nebylo...pořád jsem jen dokola slyšel,že i k tomu nic nemůžou říct,že se to vyšetřuje.
Sem si říkal o.k.,nechám to tedy být a snad mi daj vědět... no vědět mi opravdu po dvou měsících dali,ale jen to,že se to odkládá pro nedostatek důkazů.... tak už fakt nevím,co by ta policie chtěla...
V týhle banánovce se už člověk nemůže divit ničemu a už vůbec ne důchodci,co mu vykradli 15x chatu,tak si za dveře nainstaloval dvojku,která dalšímu idiotovi prostřelila nohu...bych tomu dědovi dal metál