KorenER5 píše:"odborník" nejsem...na to jsou tady jiní mistři...
Nic o snížení životnosti motorü když si koupíš laďák jsem neslyšel... taky si zrovna jeden vybírám...takovej Akrapovič by nebyl špatnej, ale ta cena...
![]()
S tím, že nevyjíždět dokud nemá motor provozní teplotu můžu souhlasit... to praktikuju taky... hezky přijdu, nastartuju, nechám zahřát a vyrazím...
Proč by to zaklápěl do příkopu??? Včera jsem jel taky a byla večer nula... je pravda, že když je nula, tak s tím jedu jak na kole, žádný moc velky zatáčení a klopení, prostě klídeček...![]()
![]()
ale je nejlepší si počkat na jaro... ptž položit to kvůli tomu, že jsem nadrženej si zajezdit je docela zbytečný
jj... to Já jsem jel zase minulej tejden do školy na mašině a prozměnu mě pořád blokoval kamion na hlavní u Hradce... fakt magor... pořád mě najížděl do středu, nešlo ho předjet, jak jsem ho začal předjíždět, hned vytlačoval... byl to kokot jak se sluší a patří...Tittan píše:p.s. nevěřil bych že tam bude takovej rozdil mezi gpz500 a zx6r...to je masakr co ta motorka semnou delala na prvni projizdce, sem byl zvyklej, ze mi treba auta uhybaji, ale tady sem jel jenom kousek a jeden borec v plechovce malem zajel do kanalu u krajnice jak se me leklto byla hrozna sranda vam povim. to se mi na gpz nikdy nestalo. boze at uz je jaro
no rano do školy to je machrovinaKorenER5 píše:jj... to Já jsem jel zase minulej tejden do školy na mašině a prozměnu mě pořád blokoval kamion na hlavní u Hradce... fakt magor... pořád mě najížděl do středu, nešlo ho předjet, jak jsem ho začal předjíždět, hned vytlačoval... byl to kokot jak se sluší a patří...Tittan píše:p.s. nevěřil bych že tam bude takovej rozdil mezi gpz500 a zx6r...to je masakr co ta motorka semnou delala na prvni projizdce, sem byl zvyklej, ze mi treba auta uhybaji, ale tady sem jel jenom kousek a jeden borec v plechovce malem zajel do kanalu u krajnice jak se me leklto byla hrozna sranda vam povim. to se mi na gpz nikdy nestalo. boze at uz je jaro
![]()
![]()
![]()
![]()
nooo joooo..... chce to to vzít a víc se neotáčet![]()
![]()
![]()
![]()
no sytič se dá stáhnout po chviličce, tak po 20 sekundách, možná i dřív, a nevím jaký by měl být rozdíl vtom, jestli motorka stojí, nebo jede v závislosti na vypalování kolen? Ale taky sem kdesi četl že běh motoru na volnoběh mu škodí...ono 100 lidí 100 názorů žeMMKS píše:třeba zahřívání motoru doporučují klidnou běžnou jízdou bez vytáčení a ne stáním na místě. Spíš než kůvli motoru je to pokud si pamatuju kvůli kolenám výfuku, protože ty se při stání víc vypalují a tím dřív odcházejí. Dokonce v tom článku doporučovali v případě, že má motorka sytič, ten hned po vyjetí zatáhnout a přidat jen když musíte třeba v době, kdy motor ještě není zahřátý stát v zácpě, na semaforu atd.
jj, tak to joTittan píše: no jasně, to je ročník 01