povolení vjezdu Brno-střed 31.5.2008 - Georgova svatba
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Jiří+Alice:
rád bych dojel, ale neplánuji na týden, natož na květen...takže: tam zajedu bez povolení, a když tam bude barvoslepej debil co bude somrovat pokutu tak ho pošlu do prdele...Ať si de vybírat prachy na náměstí...(socka na podpoře, nebo socka placená daňovými poplatníky - hovno, nebo úředník, vyjde to nastejno...)
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider
Vono Brno je hitorický město, aby mělo ňáký historický centrumGEORG píše:no vono ty hlavo, když jedeš do historického centra města, tak se holt musí cálovat, verstehen ?MICHALIS TSIOLAS píše:Tam u vas kdyz jedou svatebni hoste na radnici, tak se musi calovatTo je teda sila, jeste, ze tam nebudu
![]()
![]()
![]()
G.

všechno je jinak! VN1500 DRIFTER '02 o τρελός
CKC#305
CKC#305
Čau všichni,
díky moc za podporu. Moc si toho vážím !!! Doufám, že 100% vyjde počasí.
Pokud někdo nebude mít nahlášenou SPZ není to až taková trága, ale většina by měla mít.
Je to poměrně dlouhá doba, ale kdo váhá, může si prostě zaškrnout do kalendáře a nedomlouvat nic dalšího. Právě proto to dávám vědět tak brzo, aby si každý kdo chce mohl čas zorganizovat. Kdo nechce, neudělá to ani tak ani jinak.
Každopádně Vás všechny moc rád uvidím. Je to pro mě dost důležitý den ( i když většina drsňáků toto nepřizná ) a budu určitě nervózní jak prvnička
Ještě jednou díky a čekám ještě na několik opozdilců, kteří se ještě nepřihlásili ( a jejich neúčat by mě hodně mrzela ).
G.
díky moc za podporu. Moc si toho vážím !!! Doufám, že 100% vyjde počasí.
Pokud někdo nebude mít nahlášenou SPZ není to až taková trága, ale většina by měla mít.
Je to poměrně dlouhá doba, ale kdo váhá, může si prostě zaškrnout do kalendáře a nedomlouvat nic dalšího. Právě proto to dávám vědět tak brzo, aby si každý kdo chce mohl čas zorganizovat. Kdo nechce, neudělá to ani tak ani jinak.
Každopádně Vás všechny moc rád uvidím. Je to pro mě dost důležitý den ( i když většina drsňáků toto nepřizná ) a budu určitě nervózní jak prvnička

Ještě jednou díky a čekám ještě na několik opozdilců, kteří se ještě nepřihlásili ( a jejich neúčat by mě hodně mrzela ).
G.
ZX10R KRT 2016
CKC#317
CKC#317