Vyber Helmy - poradte
-
- Ghostrider
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
no+++
kolegy z práce holka spadla při rozjíždění na křižovatce ze skůtru (bez helmy) naznak... a na místě mrtvá, prasklá lebka...takže Káčo+Myšáku...helma je to první, co si vemu na motorku...misak39 píše:Se Ti Káčo divím, že se čílíš...já osobně si myslím, že když se Ti jezdí dobře bez, nebo třeba v tangách na řepě, klidně si tak jezdiPro mě budeě pořád ten stejnej klasik Káča
Tak to tady asi berou všici... Podle mě, na ránu do 50 km/hod je celkem jedno jakej škopík člověk má, bo na to je podstatná většina škopků homologovaná, tudíž to snese, a co je vejš nad 50km/h, už je stejně věc štěstí při dopadu a né věc helmy... Když poletím 160 hlavou napřed proti kamionu, kterej valí 90, nebude mi celkem na nic, že budu mít v prdeli zaraženou nepoškozenou BELL, ARAI,SCHUBERT a podobný kvalitky
![]()
![]()
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
Re: no+++
Já nejsem proti helmě, ale vyšší cena je o větším komfortu a né o větší bezpečnosti... (samozřejmě helmy za 1500 a podobný skvosty tím nemyslím)666S999 píše:kolegy z práce holka spadla při rozjíždění na křižovatce ze skůtru (bez helmy) naznak... a na místě mrtvá, prasklá lebka...takže Káčo+Myšáku...helma je to první, co si vemu na motorku...misak39 píše:Se Ti Káčo divím, že se čílíš...já osobně si myslím, že když se Ti jezdí dobře bez, nebo třeba v tangách na řepě, klidně si tak jezdiPro mě budeě pořád ten stejnej klasik Káča
Tak to tady asi berou všici... Podle mě, na ránu do 50 km/hod je celkem jedno jakej škopík člověk má, bo na to je podstatná většina škopků homologovaná, tudíž to snese, a co je vejš nad 50km/h, už je stejně věc štěstí při dopadu a né věc helmy... Když poletím 160 hlavou napřed proti kamionu, kterej valí 90, nebude mi celkem na nic, že budu mít v prdeli zaraženou nepoškozenou BELL, ARAI,SCHUBERT a podobný kvalitky
![]()
![]()
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
-
- Ghostrider
Já ne,bo bych Tě chtěl vidět jak se oblíkáš s helmou na kedlubně.666S999 píše:kolegy z práce holka spadla při rozjíždění na křižovatce ze skůtru (bez helmy) naznak... a na místě mrtvá, prasklá lebka...takže Káčo+Myšáku...helma je to první, co si vemu na motorku...misak39 píše:Se Ti Káčo divím, že se čílíš...já osobně si myslím, že když se Ti jezdí dobře bez, nebo třeba v tangách na řepě, klidně si tak jezdiPro mě budeě pořád ten stejnej klasik Káča
![]()
![]()
VN 1500 nomad
Kawa=Káča
Kawa=Káča
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
ČTI S BREJLEMA A POŘÁDNĚ: helma je to první, co si vemu na motorku, ale nic sem nepsal, že helma je to první, co si natáhnu...a jestli čteš s brejlema a blbě, tak skoč na oční pro apgejt na čočky...kafkalibor píše:Já ne,bo bych Tě chtěl vidět jak se oblíkáš s helmou na kedlubně.666S999 píše:kolegy z práce holka spadla při rozjíždění na křižovatce ze skůtru (bez helmy) naznak... a na místě mrtvá, prasklá lebka...takže Káčo+Myšáku...helma je to první, co si vemu na motorku...misak39 píše:Se Ti Káčo divím, že se čílíš...já osobně si myslím, že když se Ti jezdí dobře bez, nebo třeba v tangách na řepě, klidně si tak jezdiPro mě budeě pořád ten stejnej klasik Káča
![]()
![]()

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
-
- Ghostrider
Já čtu velmi dobře,ale stejně si myslim ,že by ses měl stejně první oblíct hadry a kombošku než jezdit ve sliprech,ale s helmou na hlavě,což Tě ochrání od protivného hmyzu,který nebudeš mít mezi zuby,ale na druhou stranu dyž s sebou řízneš,tak budeš děsně odřenej a to neni moc dobrý.
VN 1500 nomad
Kawa=Káča
Kawa=Káča
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
kafkalibor píše:Já čtu velmi dobře,ale stejně si myslim ,že by ses měl stejně první oblíct hadry a kombošku než jezdit ve sliprech,ale s helmou na hlavě,což Tě ochrání od protivného hmyzu,který nebudeš mít mezi zuby,ale na druhou stranu dyž s sebou řízneš,tak budeš děsně odřenej a to neni moc dobrý.

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider
volkswagen píše:Že má suprovej design... V tomhle stylu bych šel asi spíš po Roofce, ty mají úplně super design - třeba sphair.
No a pak je plno klasik:
Krásnou jetku dělá i Caberg
A mě osobně se hrozně líbí toto
Leto je tady, volba padla na jetku CABERG a jsem spokojen..............

všechno je jinak! VN1500 DRIFTER '02 o τρελός
CKC#305
CKC#305
Nemá někdo z vás tuhle helmu? Chci si koupit stejnou odklápěčku pro sebe i svou přítelkyni ale je to těžší než jsem myslel. Původně jsem byl pevně rozhodnut pro Airoh SV55, ale dost ji kritizují.
http://www.motostar.cz/cs/vystroj-2181/ ... 10024.html
Díky z a odpověď
Díky z a odpověď
ZRX 1200 S, 03
Nemá někdo z vás tuhle helmu? Chci si koupit stejnou odklápěčku pro sebe i svou přítelkyni ale je to těžší než jsem myslel. Původně jsem byl pevně rozhodnut pro Airoh SV55, ale dost ji kritizují.
Díky za odpověď
Díky za odpověď
ZRX 1200 S, 03