KankX píše:no kdyz je to tak, tak to holt zrusim dovolenou a pojedu na sraz za babama...

...........ale že mě to dalo práce...............misak39 píše:... zase jsi mě ukecalMICHALIS TSIOLAS píše:Mišáku, dokud žiješ, nesmíš ztrácet naději, já alespoň po popsání uvedené dívky a jejich kamarádek dostávám jiný názor a to víceméně kladnější než dřív a navíc v životě se musí zkusit všechno, ne![]()
![]()
Dobře se s ní paří, jak píše funky1, takže to asi nebude nějaká nafrněná bárbína.
![]()
![]()
![]()
![]()
MICHALIS TSIOLAS píše:...........ale že mě to dalo práce...............misak39 píše:... zase jsi mě ukecalMICHALIS TSIOLAS píše:Mišáku, dokud žiješ, nesmíš ztrácet naději, já alespoň po popsání uvedené dívky a jejich kamarádek dostávám jiný názor a to víceméně kladnější než dřív a navíc v životě se musí zkusit všechno, ne![]()
![]()
Dobře se s ní paří, jak píše funky1, takže to asi nebude nějaká nafrněná bárbína.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ale to víš že nééé, jenže mi to prostě nedělá tak nějak dobře... Já když mám něco dělat s kebulí, tak maximálně do ní nalejt a nacpat něco dobrýho... a taky by mi mohly vypadnout čočky, čímž to pádem pak netrefím ani na hajzlíkMICHALIS TSIOLAS píše:To jo, ok, beru, ale tim chces rict, ze kdo dela celicka, tak uz se nemuze zivit hlavou![]()