aby se mu nezvedal??? (Rex...DoktorZRX píše:A určitě mu nebude zima na ruce
tak chlapci plavtemilda píše:Tal je to v pohodě,každej máme svůj vkus.
Ten červenej(už tu byl) je zvláštní a odvážně řešenej a mě se taky líbí.
Ale ten modrej ne a ani mi nepřijde vůbec podobnej!!
Prostě rozdílné vnímání reality..
Ale život je i tak krásnej!!
a co teprve ty vylesteny spodky vidlicKankX píše:jo to je vcelku klasika... Doktora by mohlo zajimat to krasne vylestene viko na motoru
Tak to je fak nebožákzdenek píše:
jinac chlapi resim tedka
http://www.aukro.cz/item309022512_kawas ... _1100.html
mam v planu tohodle nebozaka koupit a dily prehazet na svyho Pana Rexe
bude se jednat o vidle komplet s kolem a brzdicema, chladic,svody a hlavne hadice a trubky co sou na predni casti motoru(sou nejaky pokrouceny)
no a o co jde asi kazdy tusi, zajima me ktery dily z 11 na 12 proste nejdou dat, v tech vidlich asi problem nebude, ale s tema ostatnima vecma nevim nevim jestli se na to nevyprdnout a radeji nekoupit rovnou 12 ale ta v CR zadna neni. A pokud by tohle vyslo tak je to urcite nejlevnejsi varianta.
za kazdou radu dekuji
btw ten rex je opravdu ve zubozenem stavuale budte radi ze nevidite mojeho
![]()
cena mi prijde super a nevypada v zas tak spatnem stavu, dokonce ma i origo blinkry a teoreticky by mohl mit nekde i kaplicku kdyz je tam videt to leseni... skoda ze to neni 12ka, to bych ti ji vyfok do rezervyzdenek píše:a co teprve ty vylesteny spodky vidlicKankX píše:jo to je vcelku klasika... Doktora by mohlo zajimat to krasne vylestene viko na motoru![]()
jinac chlapi resim tedka
http://www.aukro.cz/item309022512_kawas ... _1100.html
mam v planu tohodle nebozaka koupit a dily prehazet na svyho Pana Rexe
bude se jednat o vidle komplet s kolem a brzdicema, chladic,svody a hlavne hadice a trubky co sou na predni casti motoru(sou nejaky pokrouceny)
no a o co jde asi kazdy tusi, zajima me ktery dily z 11 na 12 proste nejdou dat, v tech vidlich asi problem nebude, ale s tema ostatnima vecma nevim nevim jestli se na to nevyprdnout a radeji nekoupit rovnou 12 ale ta v CR zadna neni. A pokud by tohle vyslo tak je to urcite nejlevnejsi varianta.
za kazdou radu dekuji
btw ten rex je opravdu ve zubozenem stavuale budte radi ze nevidite mojeho
![]()