MOTORKARI.CZ
MOTORKARI.CZ
Už jste viděli novej design serveru motorkari? Před chvílí jsem tam byl, a moc mě to teda nenadchlo
je tam dost proti tomu odpor, tak jsem zvědavej, jak to dopadne tady.

babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
Re: MOTORKARI.CZ
No,musím konstatovat,že v tomto případě opravdu neplatí,že nové je lepší
Přijde mi,že staré forum bylo takové útulnější...přehlednější a hlavně příjemnější pro oko.

Mě se nový grafický styl líbí, po tolika letech to bylo asi nutné.
Myslím si, že podcenili nároky na server, protože tak jak mi staří "motorkáři" připadali pomalí, tak mový web je přímo rychlostní zoufalství! Něco jistě poladí, ale nevěřím, že by to bylo bůhví jak rychle.
Holt, kdyby to bylo jenom černo-bílé, bylo by to asi i rychlé, ale barvičky a ostatní "pičovinky", které to dělají hezké to taky hodně zpomalují.
takže grafika se mi líbí, ale protože je POMALÝ tak jsem na něj přestal chodit a vymazal ho z bookmarks
To není zlepšení služeb.
Myslím si, že podcenili nároky na server, protože tak jak mi staří "motorkáři" připadali pomalí, tak mový web je přímo rychlostní zoufalství! Něco jistě poladí, ale nevěřím, že by to bylo bůhví jak rychle.
Holt, kdyby to bylo jenom černo-bílé, bylo by to asi i rychlé, ale barvičky a ostatní "pičovinky", které to dělají hezké to taky hodně zpomalují.
takže grafika se mi líbí, ale protože je POMALÝ tak jsem na něj přestal chodit a vymazal ho z bookmarks

15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
Grafika mi neva a ohledně načítání sami psali že nečekali takovou náročnost a že to bude tak pomalé a migrují na fyzicky silnější a rychlejší server. U mě mají body za snahu přinést něconového, ale přiznávám, že jinak je mi to celkem jedno, protože forum tam navštěvuje většina pubošů, kteří si doma honí nad obrázkem motorek a na foru mají Nick ZX12R nebo GSXR1000 a názory tam podle toho taky vypadají 

ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!

CKC # 209
mě se líbí hlavní stránka (i když nechápu, proč na bazar, forum atd, nemůže dostat přes ty odkazy co je v rubrice nového a musím klikat na záložky)
Nelíbí se mi forum, blbě přehledné, dřív jsem otevřel první stránku, naklikal do panelů témata co mě zajímala a nemusel jsem nic rolovat. Asi je to dělané už jen pro velké LCD, ale na 19CRT je to písmo nějaké malé a blbě čitelné
Líbí se mě bazar a dělení kategorií, ale nelíbí se mě že cena je udávána bez zvýraznění pod textem a datum, které není tak důležité tam svítí jak prase. Taky to otevírání obrázků, je sice efektní ale na ho*no.
Nelíbí se mi forum, blbě přehledné, dřív jsem otevřel první stránku, naklikal do panelů témata co mě zajímala a nemusel jsem nic rolovat. Asi je to dělané už jen pro velké LCD, ale na 19CRT je to písmo nějaké malé a blbě čitelné
Líbí se mě bazar a dělení kategorií, ale nelíbí se mě že cena je udávána bez zvýraznění pod textem a datum, které není tak důležité tam svítí jak prase. Taky to otevírání obrázků, je sice efektní ale na ho*no.
ZX-12R naked