LEVNEMOTO.COM :-)
LEVNEMOTO.COM :-)
taky bych chtel přispet troškou do mlýna...koupil jsem v tomto bazaru(e-shopu) "www.levnemoto.com " Hondu rebel 250cmm sice rok 1996 ale mela najeto 13000km .sice jsem tomu moc neveril ale kdyz sem se na ní přijel podívat tak vypadala jak nová ,měla jeste originalní polepy nadrze ,servisni knižku,bylo to po nejakem starším němci co na tom vubec nejezdil a za cenu 49 000kč před 2 lety to bylo super cena.Byl v ní novy olej a dostal jsem 50% slevu na koupi nové helmy.Motorka je do dneška bezproblémová ...takže spokojenost 

Je to zvláštní, ale většina u nás prodávanejch motorek ve svém předchozím životě byla ježděna staším Němcem ,Rakušanem,Francouzem adt.., přinejhorším si na ni vozila zadeček nepolíbená dívka.Je nad slunce jasnější že najet ročně 1300KM je zcela normální. Ale nic si z toho nedělej já mám doma Rexe po německým námořníkovi který na něm jezdil jenom o trochu víc než ten tvůj německej stařík.
Když nejde o život, jde o hovno pánové.
jo prodejci te tim krmej vsichni,bud je to jeté holkou nebo to stalo pel let nejakemu staříkovi v garáži,objel sem sem hodne motorek tak vim o cem mluvím,že realita vypadala trochu jinak a prodejci jen počítají stím že kdyz uz jedes treba 100km tak nejaky nedostatek prehlidnes.Ale za Hondičku jsem vazne vděčnej,myslím že to byl jeden z mych nejlepsich obchodu v živote a není problem jí prodat nyní o 10tisíc dráž,ale určite si jí necham,je to sice 250 ale dá se stím žít v provozu...