Úprava SPZ

a taky vejfuky, brzdy, gumy a jiný drobnosti...
Maverick
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od Maverick » ned úno 03, 2008 15:59:09

MMKS píše:
Maverick píše:
marek píše:No to néé, za sklápěcí mechanismus jako takový ti nikdo papíry nesebere :D . Ale za sklopenou značku jo :( .
No myslím , že by to vypadalo následovně : zastaví tě , náhodou přijdou na to , že máš sklápěcí mechanismus , ty máš značku OK, policajt ji chytne,sklopí a pane řidiči........... . A nemáš šanci mu dokázat , že ti to sklopil on a na druhou stranu on ti lehce dokáže , že ji máš sklopenou. :lol: :lol:
nerad ti kazím představu, ale ve skutečnosti je to spíš naopak. Za prvé ti nemůže správně ani na motorku nebo auto sáhnout (a nikdo si rozumný to nedělá, aby ho někdo pak neobvinil, že mu to třeba poškrábal), proto představa, že ti značku nějak násilně sklápí je mi dost divná. Za druhé, ani to dokazování není tak jednoduché a z mého pohledu bohužel neplatí, že co řekne policajt do protokolu, nebo u soudu je nezpochybnitelné, v současné době je to spíš naopak.
To už by ti ji mohl rovnou urvat a zahodit do příkopu a tvrdit že jsi ji neměl.
Myslím , že si úmyslně něco nalháváš A DĚLÁŠ Z VÁS POLDŮ SVATOUŠKY- znám několi policajtů - podotýkám , že některý sou moji kamoši a ty mi to prostě takhle vysvětlují - a reálně maj pravdu. A nikdo tady nemluví o násilným sklápění - mluvím o tom , že je tam mechanismus(třeba na panty apod...) a ten de asi ohnout ne? Takže nevím , kdy bereš NÁSILNĚ.pokud pojedu sám na motorce a poldové mě zastaví , tak určitě v protokolu potom bude mít moje výpověď , že mi to ohnuli , větší váhu , než ta jejich :lol: :lol: :lol: :lol: Já nejsem proti vám - vím , že to nemáte lehký , ale todle je myslím realita - a dobře tak těm co to maj.

DoktorZRX
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od DoktorZRX » ned úno 03, 2008 17:54:24

MMKS píše:
Maverick píše:
marek píše:No to néé, za sklápěcí mechanismus jako takový ti nikdo papíry nesebere :D . Ale za sklopenou značku jo :( .
No myslím , že by to vypadalo následovně : zastaví tě , náhodou přijdou na to , že máš sklápěcí mechanismus , ty máš značku OK, policajt ji chytne,sklopí a pane řidiči........... . A nemáš šanci mu dokázat , že ti to sklopil on a na druhou stranu on ti lehce dokáže , že ji máš sklopenou. :lol: :lol:
nerad ti kazím představu, ale ve skutečnosti je to spíš naopak. Za prvé ti nemůže správně ani na motorku nebo auto sáhnout (a nikdo si rozumný to nedělá, aby ho někdo pak neobvinil, že mu to třeba poškrábal), proto představa, že ti značku nějak násilně sklápí je mi dost divná. Za druhé, ani to dokazování není tak jednoduché a z mého pohledu bohužel neplatí, že co řekne policajt do protokolu, nebo u soudu je nezpochybnitelné, v současné době je to spíš naopak.
To už by ti ji mohl rovnou urvat a zahodit do příkopu a tvrdit že jsi ji neměl.
Zeptej se Fanuša, jak mu ten policajt rval a ve finále zahodil jeho rozpůlenou spz v domění, že je sklápěcí... :sad2:
Buell xb12r
CKC#160

MMKS
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od MMKS » ned úno 03, 2008 18:53:50

nikdy jsem neřekl že jsme svatoušci, ale ještě si pamatuji doby, kdy jsem stavěl já. A první co mě starší učili bylo nedotýkat se zastavovaných vozů. Neobhajuju všechny tzv. "kolegy" protože vím, že někteří jsou fakt kreténi. Nevím, jak zní přesně úprava a jestli i to, že máš značku na slápěcím mechanismu i dkyž jinak viditelnou a podle předpisu je samo osbě přestupkem. Pokud ne, tak snad fakt uznáš, že potom tě můžou zatavit a vymyslet úplně cokoliv, protože jsou většinou ve dvojici a ty sám.
Taky nevím, jak to chodí v přestupokovém řízení, ale v trestním si připadám, že jsem to poslední hovno až daleko za pachatelem a u soudu, kde jsem byl už několikrát jsem bombardován nejen ze strany obhájců, ale i soudců.

Fakt se nechci do těchto debat pouštět, je to zbytečný boj, který obzvlášť od kávesnice nevede k dobrému a vím, že každý bude mít svou pravdu.
ZX-12R naked

Odpovědět