motobál v Brně
- Kuba
- Ghostrider
motobál v Brně
nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
- Kuba
- Ghostrider
já jdu určitě, pokud Márty nedorazí, tak ho zmlátíme a proto asi taky raději půjde, king už je nahlášený a Marek si to nenechá ujít...............kdo se přidá další
nechodí se tam v kvádru, ale moto hadrech a asi se tam bude hodně chlastat (už se těším
)
nechodí se tam v kvádru, ale moto hadrech a asi se tam bude hodně chlastat (už se těším

CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
- Kuba
- Ghostrider
sem se tak rozesmál až mám prasklej jeden steh v puse po řezáni zubuZdrahyZX9R píše:Pustíš si je z Walkmana a zapoguješ si na hajzlumarek píše:No tak jo, sice nevím co tam budu dělat když skoro nepiju, Eva a Vašek tam zpívat nebudou takže si ani pořádně nezatančím . . .
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
Mám smrtonosný MP3 přehrávač se 63 hodinama muziky Evy a Vaška a jejich legendární skupiny Surf. Prakticky mám všechny jejich významnější umělecká díla. Takže jestli máte zájem tak můžu vypálit. A víte co, tak já to s sebou vemu příště na Skalku a užijeme si všichni. Můžem si poslechnout těch 63 hodin a pak hlasovat o nejúžasnější písni! To bude žůžo sraz!ZdrahyZX9R píše:Pustíš si je z Walkmana a zapoguješ si na hajzlumarek píše:No tak jo, sice nevím co tam budu dělat když skoro nepiju, Eva a Vašek tam zpívat nebudou takže si ani pořádně nezatančím . . .
ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
- DoktorZRX
- Ghostrider
No už teď se na ten sraz nemůžu dočkatmarek píše:Mám smrtonosný MP3 přehrávač se 63 hodinama muziky Evy a Vaška a jejich legendární skupiny Surf. Prakticky mám všechny jejich významnější umělecká díla. Takže jestli máte zájem tak můžu vypálit. A víte co, tak já to s sebou vemu příště na Skalku a užijeme si všichni. Můžem si poslechnout těch 63 hodin a pak hlasovat o nejúžasnější písni! To bude žůžo sraz!ZdrahyZX9R píše:Pustíš si je z Walkmana a zapoguješ si na hajzlumarek píše:No tak jo, sice nevím co tam budu dělat když skoro nepiju, Eva a Vašek tam zpívat nebudou takže si ani pořádně nezatančím . . .

Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
Vypálit... do základů...marek píše:Mám smrtonosný MP3 přehrávač se 63 hodinama muziky Evy a Vaška a jejich legendární skupiny Surf. Prakticky mám všechny jejich významnější umělecká díla. Takže jestli máte zájem tak můžu vypálit. A víte co, tak já to s sebou vemu příště na Skalku a užijeme si všichni. Můžem si poslechnout těch 63 hodin a pak hlasovat o nejúžasnější písni! To bude žůžo sraz!ZdrahyZX9R píše:Pustíš si je z Walkmana a zapoguješ si na hajzlumarek píše:No tak jo, sice nevím co tam budu dělat když skoro nepiju, Eva a Vašek tam zpívat nebudou takže si ani pořádně nezatančím . . .
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!

CKC # 209
...........ale jsem zamakal ve svych analaech a nasel...byly hluboko ale nasel .........
Originalny nazev: Eva a Vašek - Všechno nejlepší od A do Z
Rok vydani: 2007
Bitrate/kodek: MPEG-1 Audio layer 3 at 192 Kbps, 2 kanály, 44 KHz
Výběr toho nejlepšího co kdy tato legendarni dvojice natočila v dárkovém kompletu
fan klub: http://www.hudebniskupiny.cz/eva-a-vasek

Originalny nazev: Eva a Vašek - Všechno nejlepší od A do Z
Rok vydani: 2007
Bitrate/kodek: MPEG-1 Audio layer 3 at 192 Kbps, 2 kanály, 44 KHz
Výběr toho nejlepšího co kdy tato legendarni dvojice natočila v dárkovém kompletu
fan klub: http://www.hudebniskupiny.cz/eva-a-vasek

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
- Tibor Kolozsi
- Easy rider
- Tibor Kolozsi
- Easy rider
Hlavně to ne...marek píše:Mám smrtonosný MP3 přehrávač se 63 hodinama muziky Evy a Vaška a jejich legendární skupiny Surf. Prakticky mám všechny jejich významnější umělecká díla. Takže jestli máte zájem tak můžu vypálit. A víte co, tak já to s sebou vemu příště na Skalku a užijeme si všichni. Můžem si poslechnout těch 63 hodin a pak hlasovat o nejúžasnější písni! To bude žůžo sraz!ZdrahyZX9R píše:Pustíš si je z Walkmana a zapoguješ si na hajzlumarek píše:No tak jo, sice nevím co tam budu dělat když skoro nepiju, Eva a Vašek tam zpívat nebudou takže si ani pořádně nezatančím . . .

"TALMACSI" *Z1000* r.v2005