Kufr na ZX9R 03
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
No hlavně brašny vypadají na sportovní mašině poměrně inteligentně, ten kufr, to je dost šílenost.volkswagen píše:Ono zase když nedejbože spadneš tak kufr praskne a jsi v ...... brašnu možná prodřeš, ale zůstane držet pohromadě.... A nepromokavost brašen zajistí igelitkový systém
G.
ZX10R KRT 2016
CKC#317
CKC#317
- NRG
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Leda si pořídit hliníkovejvolkswagen píše:Ono zase když nedejbože spadneš tak kufr praskne a jsi v ...... brašnu možná prodřeš, ale zůstane držet pohromadě.... A nepromokavost brašen zajistí igelitkový systém

Georg: mně to zas tak hrozný nepřipadá, pokud tam teda není 54litrová Maxia nebo nějakej samodomo kanystr.
Karosa ZZ-R 1100
:::: CKC#016 ::::
:::: CKC#016 ::::
Kufr je v pohode, jak na ZX9, tak na ZX10, aspon je na co koukat a prakticka vyuzitelnost uzasna, uz jen ze nosic slouzi jako dalsi uchyty pro gumicuky. Na dovolenou bych urcite neresil jak to vypada, ale co mi to umozni.
Na ZX9 98 jsem mel monorack (ten jsem pouzil i na ZX10 s redukcema), ktery mel uchyty ne na zadnich madlech, ale na mezikusu, ktery byl uchycen pod podsedlakem a ne na sroubu zadniho madla ale na sroubu, ktery je na podsedlovym ramu (a drzi tusim nejakou konstrukci u zadniho svetla, tj to by mohlo fungovat i na 03.

[/list]
Na ZX9 98 jsem mel monorack (ten jsem pouzil i na ZX10 s redukcema), ktery mel uchyty ne na zadnich madlech, ale na mezikusu, ktery byl uchycen pod podsedlakem a ne na sroubu zadniho madla ale na sroubu, ktery je na podsedlovym ramu (a drzi tusim nejakou konstrukci u zadniho svetla, tj to by mohlo fungovat i na 03.

--
Bubrak
ZX10R 04
Bubrak
ZX10R 04