Zadni plast

a taky vejfuky, brzdy, gumy a jiný drobnosti...
Odpovědět
firos
Babyrider
Babyrider
Kontaktovat uživatele:

Zadni plast

Příspěvek od firos » ned led 27, 2008 12:46:53

Zdravím 8) Chtel jsem se zeptat jestli nekdo delal neba ma zkusenosti s zadelanim otvoru po madlech na ZX-9R "98"...chci je odmontovat nevim jak ty diry zadelat..bud to vyplnit nejakym lepidlem a zakytovat a zahladit nebo jinak?...a poprípade jakej tmel nebo tak neco..chtel bych vedet co nejvic nez se do toho pustim :P Dík :wink:
Kawasaki ZX9R "98"

MiMoZa
Easy slider
Easy slider

Re: Zadni plast

Příspěvek od MiMoZa » ned led 27, 2008 12:56:25

firos píše:Zdravím 8) Chtel jsem se zeptat jestli nekdo delal neba ma zkusenosti s zadelanim otvoru po madlech na ZX-9R "98"...chci je odmontovat nevim jak ty diry zadelat..bud to vyplnit nejakym lepidlem a zakytovat a zahladit nebo jinak?...a poprípade jakej tmel nebo tak neco..chtel bych vedet co nejvic nez se do toho pustim :P Dík :wink:
A co sehnat podsedadlovku z 02-03?? Jinak věř mi,že ty madla jsou vcelku dobrá věc,pak máš problém(třeba jako já) za sebe cokoli připoutat...rozhodně bych se jich nezbavoval,kdybych je tam měl

sek
Easy rider
Easy rider

Příspěvek od sek » ned led 27, 2008 14:23:33

No jelikož jsem včera dotmelil nádrž na Rexovi, tak si připadám dost chytře na to, udělit ti radu.Nebudu rozebírat jestli madla jo nebo ne.Já bych ty díry zespod podlepil kouskem umělé hmoty( třeba chemoprénem )a pak bych to vykytoval. Dělal jsem to dvousložkovým polyesterovým tmelem jež se zove RAPID.Cena je kolem kila a bohatě ti bude stačit třeba na 10 motorek. Je zpracovatelný za zhruba 2 hodiny po napatlání a jde dobře brousit. Tak takhle to vidím já.
Když nejde o život, jde o hovno pánové.

MadMax
Easy rider
Easy rider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MadMax » ned led 27, 2008 17:19:10

Vem to nekomu kdo svaruje plasty at ti to zavari a zabrousi. zbytek uz je jednoduchej - tmelit, brousit, tmelit, brousit... nalakovat.
ZX-6R ´98

Dak
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dak » ned led 27, 2008 17:39:33

firos píše:Zdravím 8) Chtel jsem se zeptat jestli nekdo delal neba ma zkusenosti s zadelanim otvoru po madlech na ZX-9R "98"...chci je odmontovat nevim jak ty diry zadelat..bud to vyplnit nejakym lepidlem a zakytovat a zahladit nebo jinak?...a poprípade jakej tmel nebo tak neco..chtel bych vedet co nejvic nez se do toho pustim :P Dík :wink:

Tak já má někde doma orig, záslepky na zx6r. Nevím, ale možná to bude sedět i na tvou zx9r. Kdyžtal bys to zapravil tmelem. Jestli chceš tak e najdu a hodím sem foto.
Dak
CKC -015-

Dak
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dak » ned led 27, 2008 17:58:26

Obrázek

Obrázek

Pak by stačil jen jemný kit a lak.
Dak
CKC -015-

firos
Babyrider
Babyrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od firos » ned led 27, 2008 18:04:45

MiMoZa píše:
A co sehnat podsedadlovku z 02-03?? Jinak věř mi,že ty madla jsou vcelku dobrá věc,pak máš problém(třeba jako já) za sebe cokoli připoutat...rozhodně bych se jich nezbavoval,kdybych je tam měl
Myslis ze by to pasovalo z 02-03 ?
Kawasaki ZX9R "98"

firos
Babyrider
Babyrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od firos » ned led 27, 2008 18:11:27

sek píše:No jelikož jsem včera dotmelil nádrž na Rexovi, tak si připadám dost chytře na to, udělit ti radu.Nebudu rozebírat jestli madla jo nebo ne.Já bych ty díry zespod podlepil kouskem umělé hmoty( třeba chemoprénem )a pak bych to vykytoval. Dělal jsem to dvousložkovým polyesterovým tmelem jež se zove RAPID.Cena je kolem kila a bohatě ti bude stačit třeba na 10 motorek. Je zpracovatelný za zhruba 2 hodiny po napatlání a jde dobře brousit. Tak takhle to vidím já.
To by slo..taky jsem si rikal podlepit to necim a vyplnit..mam doma dvouslozkovej tmel ale stim jsem kytoval zadni dvere na auta a je to na kov,litinu a tvrdsi drevo ale nepisou tam na plasty...a ten tmel se jmenuje RAPID jo?Se podivu do prodejny co najdu
Kawasaki ZX9R "98"

milda
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od milda » ned led 27, 2008 18:45:15

Pokud to budeš dělat,tak to základní vyplnění otvorů kytem se skelným vláknem,aby to nepraskalo a pak už normálním.Zatmelit,přebrousit,opakovaně,tmel se po zatvrdnutí vždy o něco "propadne".
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576

misak39
Ghostrider
Ghostrider

Příspěvek od misak39 » ned led 27, 2008 23:39:06

když to nebude mít pevnej podklad (podlaminovat, nebo něco, co bude opravdu držet) tak to bude praskat!!! Jenom tmel, i když s vláknama to neudrží. Vlítneš do ďoury, nebo necháš na slunci pořádně ohřát plastík a prasklina vyskočí. Mám s tím svoje(špatné) zkušenosti
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*

Odpovědět