Jedno černý kulatýMunga píše:Pavel Kys píše:Ke chromovým budíkům nejlíp asi bude sedět kulatý chromový světlo a nerez. svody.
Kulaté světlo v černém matu by tam snad také páslo,ale škoda tý kapličky. Kdybych jen věděl jak by svítil ten dvoj světlomet,to že má homologaci zas záruka svítivosti také být nemusí.
DoktorZRX píše:Jedno černý kulatýMunga píše:Pavel Kys píše:Ke chromovým budíkům nejlíp asi bude sedět kulatý chromový světlo a nerez. svody.
Kulaté světlo v černém matu by tam snad také páslo,ale škoda tý kapličky. Kdybych jen věděl jak by svítil ten dvoj světlomet,to že má homologaci zas záruka svítivosti také být nemusí.![]()
Hele já se v elektrice nevyznám,ale na esku jsou dvě žárovky a svítí absolutně božsky (teda,chudáci protijedoucí plechovkáři,když držíš pod plynem,jdou světla drobet nahoru...oni blikají,abych zhasnul,tak jim taky bliknu,aby pochopili,že může bejt i hůř!!!)Munga píše:Pavel Kys píše:Ke chromovým budíkům nejlíp asi bude sedět kulatý chromový světlo a nerez. svody.
Kulaté světlo v černém matu by tam snad také páslo,ale škoda tý kapličky. Kdybych jen věděl jak by svítil ten dvoj světlomet,to že má homologaci zas záruka svítivosti také být nemusí.
Fakt, kucí, jedna "pořádná kulatá cibule" je nejhezčí...dvojsvětlo je dobrý na Triumpha...mě to nejde pod fousy (každý má svůj názor - berte mne s rezervou). Elektrika se dá přibastlit, o to nekráčí...milda píše:Hele já se v elektrice nevyznám,ale na esku jsou dvě žárovky a svítí absolutně božsky (teda,chudáci protijedoucí plechovkáři,když držíš pod plynem,jdou světla drobet nahoru...oni blikají,abych zhasnul,tak jim taky bliknu,aby pochopili,že může bejt i hůř!!!)Munga píše:Pavel Kys píše:Ke chromovým budíkům nejlíp asi bude sedět kulatý chromový světlo a nerez. svody.
Tak nevím,jestli je na esku elektrika řešená jinak?Pokud ano,mohl bys to použít.Pokud ne,je problém jinde.Tedy čistě teoreticky...