Zdravím všechny majitele zx12r a prosím je o radu. Nějak jsem zapoměl na svíčky a podařilo se mě na nich najet něco kolem 30000 km a rád bych je vyměnil. Dosud jsem tam měl ngk cr9ekpa. Doporučujete ponechat stejný typ, který je mimochodem doporučen výrobcem, nebo má někdo z Vás vyzkoušené nějaké jiné, které by byly možná za menší peníz .
Dík. Lada
svíčky na zx12r
-
co tam patri tak tam dej...pokud nemas ladak tak tricet tisic na ty co tam patri nejsou zadna hruza,,urcite tam milimetr kovu zbyl......ted tam budu davat taky new...posledni model toho co tam patri....
pokud fest tocis jsou upalene natotata...
s kazdym olejem kotroluji stav....mam ladak tak proto

pokud fest tocis jsou upalene natotata...
s kazdym olejem kotroluji stav....mam ladak tak proto

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
-
No právě, že tam laďák mám. Svíčky jsem měl venku a na první pohled vypadají dobře bez opalu. Vizuelně na výměnu nevypadají. Jinak se budu držet vašich rad a dám tam ty, co tam patří. Jinak Marty máš můj obdiv, když při každé výměně oleje kontroluješ svíčky. Já je vyndával jednou a myslel jsem, že u toho zblázním, než jsem je dostal ven. Přístup k nim je super!!!!!
svíčky ZX-12
Můžes zkusit iridiový DENSO IU27A u kterejch za podobnou cenu dostaneš lepší vlastnosti svíčky a možná i ještě větší výdrž. Levnější alternativu asi neseženeš, jedině dát tam klasiku NGK CR9EK nebo DENSO U27ETR, ale ty ti zas asi nevydržej 30k km 

Z750 v červeným sáčku