rozvoďák na 6 ninji
-
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
rozvoďák na 6 ninji
Kolik vydrží rozvoďák na 6 ninji r.v. 03? Udává výrobce nějaký servis. interval?
ZX9R
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
podle máši...
litry (ne honěný suprsporty) vydrží rozvoďák cca 80 tkm...ale na šestce rozhodně neklekne rozvoďák po 24t!!! jestli tomu předchozí majitel nestočil km...a "nedávil" jí zastudena.čoud píše:Pokud vim, tak u ZX6R (minimalne u moji) ma predepsany interval prvni kontroly na 24tkm, a pak kazdych dalsich 24tkm. Zivotnost je smzr individualni, ale bezne 40-55tkm ...
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
¨No ona kawa má celkově hlučnej motor-pokud slyšíš něco klepat , tak je to většinou opravdu rozvoďák , ale to já slyšel taky a hned sem s tím praskal do servisu , kde mi to zkontrolovali a rozvoďák byl OK. Samozřejmě sem byl pomalu za blbečka-prej je to u Kawy normální. Ale je taky otázka jak to klepe že joJindra píše:takže aby byl v háji po 25 tis je blbost co? spíč tam bude rachotit něco jiného

-
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
nojo já už jednu ninju mám 9 m teď jsem chtěl koupit 6 a jak se to natočilo, tak to vydávalo hrozné zvuku, jak za studena, tak za tepla. Rozhodně moje 9 s najetýma 40 tis takové zvuky nevydává. a myslím sui že už tam taky řetěz trochu chrastí, ale u té 6 to je divné. co by to ještě mohlo dělat?
ZX9R
- čoud
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Tak nerekl bych, ze kawa je nejak neobvykle hlucna, spis je to otazka chovani majitelu. Moje nejak zvlast nerachta, rozhodne srovnatelne s jinymi supersporty jinych znacek, ale je fakt, ze ji mam od "narozeni", takze jen ta nejlepsi pece ... 
Rozvodak teoreticky i na tech 25tkm muze bejt KO, fakt je to o majiteli ...

Rozvodak teoreticky i na tech 25tkm muze bejt KO, fakt je to o majiteli ...
Ninja 1000SX AKA Saxana
ex: ZX-10R 2016, KLX230 2020, ZX-6R 2005, Z900 2019
ex: ZX-10R 2016, KLX230 2020, ZX-6R 2005, Z900 2019
Nevím jak která ZX6R ale modely 98/99 mívají problémy s rozvody po 30000 Km - 40000 Km. Minulý měsíc jsem musel nechat vyměnit rozvodový řetěz + napínák a to mám najeto 30000 Km. Kolem 29000 Km se začala projevovat větší hlučnost rozvodu ale po rozhození se přišlo na vadný napínák (nedržel v západkách). Je zajímavé, že napínák stojí více než řetěz 2500/1600 Kč. Podle mechanika, který mi výměnu prováděl to není první případ kdy nevydržel napínák a musel se měnit. Preventivně se vymění i řetěz a při jednom i ventily.Celkem 6000 Kč.
mojky ZX6R-98
moje sestka mela nalitano urco pres 40 tisic km a zadnej rachot slyset nebyl.... urcite sem ji nesetril a pochybuju ze rozvodak nekdy nekdo kontroloval nebo resil.... takze spis bych to prisuzoval ceskymu narodnimu sportu a tim je staceni tacha a nedostatecny servis nebo praseni motorky predchozimi majiteli...
ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
-
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Stím českým národním sportem jsi to napsal hezky. Je to prostě tak. Většina motorek nabízených v bazarech a inzercích má 10 - 30 tis. km. Skutečnost je však jiná.Elvis. píše:moje sestka mela nalitano urco pres 40 tisic km a zadnej rachot slyset nebyl.... urcite sem ji nesetril a pochybuju ze rozvodak nekdy nekdo kontroloval nebo resil.... takze spis bych to prisuzoval ceskymu narodnimu sportu a tim je staceni tacha a nedostatecny servis nebo praseni motorky predchozimi majiteli...
ZRX 1200 R
Myslím že v mém případě km musí sedět (mám servisní knížku a všechny kontroly jsou tam zaznamenány).Druhou věcí je jak s motorkou jezdili kluci v Německu!Elvis. píše:moje sestka mela nalitano urco pres 40 tisic km a zadnej rachot slyset nebyl.... urcite sem ji nesetril a pochybuju ze rozvodak nekdy nekdo kontroloval nebo resil.... takze spis bych to prisuzoval ceskymu narodnimu sportu a tim je staceni tacha a nedostatecny servis nebo praseni motorky predchozimi majiteli...
mojky ZX6R-98