ZRX...
Neděle 20.1. cca 15:30 Podhořany a zelený Rexík Edík
Tak koho sem to tam potkal? Já jel v autě směrem od Heřmaňáku do Podhořan a Rexík se pomalu skládal k první zákrutě za vsí ... Měl sem taky cukatůru, že by to šlo (a asi 8 motorek, co jsem mezi KH a Chrudimí potkal mi dávalo za pravdu:-), ale moje milá naplánovala úplně jiný program. Tak si kurník koupim Rexe, abych měl něco neokoukanýho a pak ho potkám uprostřed zimy - to mě poser
A to kousek nade mnou řeší kolega, že potká na silnici 3 za sezónu... 

Kawasaurus Rex
vy neprejici slidilove
mili rexari....ma zx 12 zatim jede...az nepojede tak se spravi a pojede se dal....ale zatim jsem spokojen...tak se do me neser...
ja vam taky fandim
kanx....ja na poradne masine jezdim uz ted.....
kubo....ale pujcis,pujcis...
mmks....tech motorek se prodalo mraky a vyprodaly se vsechny a ted je po nich hlad....nic neni definitivni...jak rikam ...zatim jezdi me v pohode

ja vam taky fandim

kanx....ja na poradne masine jezdim uz ted.....

mmks....tech motorek se prodalo mraky a vyprodaly se vsechny a ted je po nich hlad....nic neni definitivni...jak rikam ...zatim jezdi me v pohode

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: vy neprejici slidilove
...musim se zeptat Marka, jestli se byl ted v posledni mrknout na sveho Rexe, kdyz tady Marty trvrdi ze na poradne masine (nemuze samozrejme myslet nic jineho nez Rexe) jezdi uz tedMARTY píše:mili rexari....ma zx 12 zatim jede...az nepojede tak se spravi a pojede se dal....ale zatim jsem spokojen...tak se do me neser...![]()
![]()
![]()
ja vam taky fandim![]()
![]()
![]()
kanx....ja na poradne masine jezdim uz ted.....![]()

takze Marku, nechybi ti nahodou? Nebo Kubo, nebo nekomu z okoli nechybi??? Vypada to ze si Marty na zimu polepsil

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
Re: vy neprejici slidilove
a nepřeju ti nic jiného, je to krásná mašinaMARTY píše:mili rexari....ma zx 12 zatim jede...az nepojede tak se spravi a pojede se dal....ale zatim jsem spokojen...tak se do me neser...![]()
![]()
![]()
ja vam taky fandim![]()
![]()
![]()
kanx....ja na poradne masine jezdim uz ted.....![]()
mmks....tech motorek se prodalo mraky a vyprodaly se vsechny a ted je po nich hlad....nic neni definitivni...jak rikam ...zatim jezdi me v pohode![]()
ZX-12R naked
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Marty, Ty NEZNABOHU!
Zelený Edásek bez KAPLIČKY je něco jako čtyřkolový Velo REXMARTY píše:tahle je nadherny...me tam jen nesedi to svetlo..me se vic libi jak to ma Marek....![]()
![]()
jinak krasne barevne provedeni....kdo z vas ji ma ?????

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
...jo a bez toho hranateho svetla v kaplicce to nikdy nebude ono
Marty taky jsem tomu drive nerozumel a puvodne sel kupovat klasickeho cerneho nahace ZRX1200 ale nevyslo to a tak na me zbyl zelenej s kaplickou... no a ted to vidim uplne jinak, proste Eddie me uplne pohltil
Marty taky jsem tomu drive nerozumel a puvodne sel kupovat klasickeho cerneho nahace ZRX1200 ale nevyslo to a tak na me zbyl zelenej s kaplickou... no a ted to vidim uplne jinak, proste Eddie me uplne pohltil

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer