Kontrolka oleje
- firos
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
Kontrolka oleje
Zdravím...mám takovej mensi dotaz...Mam street a predchozi majitel nedal ani zadnou kontrolku...chtel bych vratit alespon kontrolku oleje..myslim cervenou zarovicku mazani...vsechny draty tam jsou ale nevim kterej to je a nevim ani kde to cidlo je..
kdybych alespon vedel kde to cidlo je a natahl ty draty k riditkum a zapojil..nebo jestli nekdo nevi ketere dratky to jsou do palubovky..mam tam plno konektoru..předem dekuji za odpoved

Kawasaki ZX9R "98"
- MadMax
- Easy rider
- Kontaktovat uživatele:
zkus najit na netu schema elektriky presne na tvuj bajk a najdi jaky barvy amji draty co vedou k te kontrolce. pak uz to mas jasny. pripadne jeste voltmetrem zmerit volty se zapnutym zapalovanim (meloby to ukazat nejaky cislo) a pak jeste po nastartovani (to by nemelo ukazat nic).
nejcasteji to byva modro-cervenej a hnedej nebo hnedobilej drat
nejcasteji to byva modro-cervenej a hnedej nebo hnedobilej drat

ZX-6R ´98
- Dak
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
No myslím, že to čidlo je na bloku. Je to čidlo mazání, takže je připojeno na mazací kanálek. Pokud je tam olej a fuguje čerpadlo tak tlak oleje sepne čidlo. Čidlo rozpojí obvod a kontrolka zhasne. Tak to funguje u většiny motorů, motory u motorek nevijímaje. Mrkni se pod svody nebo na blok nad vanou. Mněl by tam být takový "šroubek" z něhoš povedou dráty/drát. Tak nás to aspoň učily a několikrát sem to čidlo na motorech mněnil, takže to sedí. Toš takDoktorZRX píše:Čidlo je zespoda na vaně a půjdou z něho dráty
Dak
CKC -015-
CKC -015-
- firos
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem na to až dneska vlitl a behem 30 minut jsem to mel vsechno zapojene...n asel jsem barvu dratku co vede z cidla a postupne sel nahoru az k riditkum a napojil dratky do zastrcky a na kontrolku a parada....jen jeste na tom streetovy vyresit teplotu vody at me to ukazuje a jsem spokojenej..jen nevim jak
Jinak díky kucí za rady 

Kawasaki ZX9R "98"
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
souhlas!
spínač na větrák, vytáhni od něj drát...žárovka proti kostře. Jestli máš analog.čidlo je to na "budík" ostatní " bastly nejsou moc hezký...Anti píše:Vodu vyřešíš podobně jak kontrolku...Někde by jsi měl mít v bloku motoru čidlo(pokud to ten motor měl),a pak zbývá sehnat budík...Nebo se dá osadit spínací čidlo a kontrolku,která se rozsvítí při přehřátí...
Dá se vyřešit vše...jen se jedná o "estetické řešení" pěst na oko se dá dát dycynky...
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- firos
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
tak jako daloby se ta teplota dat na zarovicku ale to nee...potrebuju vedet spis kolik se drzi teplota ...premyslel jsem ze bych koupil digitalni teplomer do auta s cidlem a cidlo bych nekam zabudoval ale ty teplomery jso max do 70 stupnu celsia a to me je na hovno...
nevim no..nebo budik sehnas aji s cidlem a udelat na hadici prirubu a to cidlo do te priruby zavarit nebo popripade udelat zavit...jenze ze skodovky jsou budiky velky..jedine mrknout na tuning stranky a koupit pridavnej budik do auta a napasovat ho na masinu...jinak me uz nic nenapada 

Kawasaki ZX9R "98"
podívej se sem...
http://autotechnika.conrad.cz/autopristroje+c2029/
http://autotechnika.conrad.cz/autopristroje+c2029/
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Prohledej KAWA fórum, dával jsem odkaz, kde se dá koupit
čidlo do trubky s budíkem...dělá to tuším KOSO a je to naprodej na scootertuning stránkách...eshop.firos píše:tak jako daloby se ta teplota dat na zarovicku ale to nee...potrebuju vedet spis kolik se drzi teplota ...premyslel jsem ze bych koupil digitalni teplomer do auta s cidlem a cidlo bych nekam zabudoval ale ty teplomery jso max do 70 stupnu celsia a to me je na hovno...nevim no..nebo budik sehnas aji s cidlem a udelat na hadici prirubu a to cidlo do te priruby zavarit nebo popripade udelat zavit...jenze ze skodovky jsou budiky velky..jedine mrknout na tuning stranky a koupit pridavnej budik do auta a napasovat ho na masinu...jinak me uz nic nenapada
http://www.wkmoto.cz/technika/pristroje ... s-koso.htm
http://www.vltava2000.cz/scooter-tuning ... mentID=724
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- firos
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
Re: Prohledej KAWA fórum, dával jsem odkaz, kde se dá koupit
ej..tak ten je brutalni v digitalu...mno hledal jsem taky na netu ale nic jsem nenasel poradne..vsechno v budiku a nebo dost drahe ale toto je docela rozumna cena..tedka jen jeslti to cidlo je na zavit nebo jinak na upevneni ...666S999 píše:čidlo do trubky s budíkem...dělá to tuším KOSO a je to naprodej na scootertuning stránkách...eshop.firos píše:tak jako daloby se ta teplota dat na zarovicku ale to nee...potrebuju vedet spis kolik se drzi teplota ...premyslel jsem ze bych koupil digitalni teplomer do auta s cidlem a cidlo bych nekam zabudoval ale ty teplomery jso max do 70 stupnu celsia a to me je na hovno...nevim no..nebo budik sehnas aji s cidlem a udelat na hadici prirubu a to cidlo do te priruby zavarit nebo popripade udelat zavit...jenze ze skodovky jsou budiky velky..jedine mrknout na tuning stranky a koupit pridavnej budik do auta a napasovat ho na masinu...jinak me uz nic nenapada
http://www.wkmoto.cz/technika/pristroje ... s-koso.htm
http://www.vltava2000.cz/scooter-tuning ... mentID=724
Kawasaki ZX9R "98"