Ochrana laku.
Ochrana laku.
Chctěl jsem si nechat přelakovat motku bezbarvim lakem ale byla mi doporučena nějaká speciální samolepicí folie,nemáte stím chlapi nějakou zkušenost.
ZX6R 2007
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Dělaj se speciální folie na lak na auta, vidět to není a životnost má být asi 4 roky...
http://vyrobce.svet-nakupu.cz/ochranna- ... /dp-61512/
http://www.autofoliestodulky.cz/onas.php
atd...
http://vyrobce.svet-nakupu.cz/ochranna- ... /dp-61512/
http://www.autofoliestodulky.cz/onas.php
atd...
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
Doporučoval bych koupit padáky....
Vůbec bych neřešil ochranu laku, protože se mi ještě nestalo, že by se poškrábala...
To jsem jí dřív někam zahodil, než poškrábal běžným používáním....
Potom ještě havarijný pojištění, lepší než folie...
Vůbec bych neřešil ochranu laku, protože se mi ještě nestalo, že by se poškrábala...
To jsem jí dřív někam zahodil, než poškrábal běžným používáním....
Potom ještě havarijný pojištění, lepší než folie...

ZRX 1200R prototype BA-01
KX250X
pampeliška
Ať tě vozí, kdo tě šuká!
KX250X

Ať tě vozí, kdo tě šuká!
- NRG
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Jsem viděl takovou fólii u Louise a mám pocit, že i na Xbikes.cz a v Bikerscrownu - buď se prodávají formáty A4 a ty si vyřízneš, co potřebuješ, nebo jsou celý sady pro motorky na přední kapotu a na nádrž. Co tam psali, tak to prý vidět není (pokud se to dobře nalepí).
Karosa ZZ-R 1100
:::: CKC#016 ::::
:::: CKC#016 ::::
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
jo...Louis
10026131 SCHUTZFOLIE TRANSPARENT
ABMESSUNG: CA. 20 X 33 CM
Grundpreis: 1 qm = 65,22 EUR
4,95 Eur
pro běžnou ochranu stačí od "vyřezávačů písmen reklam agentur" si sehnat tzv:fólii "přenosku" postačuje. Bohužel, netestoval jsem Louisovskou, na dlouhodobou výdrž a jak se dá tvarovat...
ABMESSUNG: CA. 20 X 33 CM
Grundpreis: 1 qm = 65,22 EUR
4,95 Eur
pro běžnou ochranu stačí od "vyřezávačů písmen reklam agentur" si sehnat tzv:fólii "přenosku" postačuje. Bohužel, netestoval jsem Louisovskou, na dlouhodobou výdrž a jak se dá tvarovat...
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Z...
ses nějak rozdováděl...Z...kolik km by s "potravinářskou stretch fólií" najel, nž by mu ulítla....Z. píše:hele a "potravinářskou" folii jste někdo zkoušeli? Na jedno použití je postačující - k dostání v každé sámošce
Si rovnou může koupit "škrtící obvaz" nebo izolepu z Tesca (Lídlu), zdá se mi že tohle téma znevažuješ!
koleduješ si o banána...možná i do ř-ti!!!
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
hele a "potravinářskou" folii jste někdo zkoušeli? Na jedno použití je postačující - k dostání v každé sámošce
6S9: pro doplnění: já s ní jako s náhražkou ujel tak 100 kilometrů. Pak se jsem ji samozřejmě strhl a vyhodil.

6S9: pro doplnění: já s ní jako s náhražkou ujel tak 100 kilometrů. Pak se jsem ji samozřejmě strhl a vyhodil.
Naposledy upravil(a) Z. dne pon led 14, 2008 18:37:58, celkem upraveno 1 x.
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
Re: Z...
než ulítla dost ... tak 100. Ale hodila se. že se čílíš kvůli fóru666S999 píše:ses nějak rozdováděl...Z...kolik km by s "potravinářskou stretch fólií" najel, nž by mu ulítla....Z. píše:hele a "potravinářskou" folii jste někdo zkoušeli? Na jedno použití je postačující - k dostání v každé sámošce
Si rovnou může koupit "škrtící obvaz" nebo izolepu z Tesca (Lídlu), zdá se mi že tohle téma znevažuješ!
koleduješ si o banána...možná i do ř-ti!!!

15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
No není to zase tak úplně fór - vloni před cestou do Alp jsme to tady řešili. Sice to není na lepení na mašinu aby to nebylo vidět, ale potravinářská folie, nebo přenoska se hodí pod tankvak, neřkuli pod podsedlové tašky - aby popruhy neodřely kvásnou barvu na podsedlovce. Konec dohadování 

ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!

CKC # 209