jak jste začli MOTONOVÝ ROK?
jsem zpet
ja ho zacal divoce,operaci kotniku.vcera jsem dorazil domu a cekam na stehy....slavny motozacatek,ale snad to bude lepsi...snad budu moci radit...operace cislo 8....divochum rada...zpomalte...pak to kurevsky boli a boli....jinak hned zitra jdu mrknout a protocit masinu...tedy nejdu ale odpajdam s berlema....na plny plyn 

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Re: jsem zpet
bacha na "highsidera" na berlích!!! vopatrně s plynem...MARTY píše:ja ho zacal divoce,operaci kotniku.vcera jsem dorazil domu a cekam na stehy....slavny motozacatek,ale snad to bude lepsi...snad budu moci radit...operace cislo 8....divochum rada...zpomalte...pak to kurevsky boli a boli....jinak hned zitra jdu mrknout a protocit masinu...tedy nejdu ale odpajdam s berlema....na plny plyn

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- DoktorZRX
- Ghostrider
Tak ať se to dobře hojíMARTY píše:ja ho zacal divoce,operaci kotniku.vcera jsem dorazil domu a cekam na stehy....slavny motozacatek,ale snad to bude lepsi...snad budu moci radit...operace cislo 8....divochum rada...zpomalte...pak to kurevsky boli a boli....jinak hned zitra jdu mrknout a protocit masinu...tedy nejdu ale odpajdam s berlema....na plny plyn

Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
kamo dnes jsem valil do KB chodniky sam led...ale opravdu jsem nevedel jak jit..zeptal jsem se policajta co ma delat a on poradil ze mem valit po ceste...super sel jsem a auta za mnou krokem...neskutecne666S999 píše:bacha na "highsidera" na berlích!!! vopatrně s plynem...MARTY píše:ja ho zacal divoce,operaci kotniku.vcera jsem dorazil domu a cekam na stehy....slavny motozacatek,ale snad to bude lepsi...snad budu moci radit...operace cislo 8....divochum rada...zpomalte...pak to kurevsky boli a boli....jinak hned zitra jdu mrknout a protocit masinu...tedy nejdu ale odpajdam s berlema....na plny plyn

diky moc kamo...je to bojDoktorZRX píše:Tak ať se to dobře hojíMARTY píše:ja ho zacal divoce,operaci kotniku.vcera jsem dorazil domu a cekam na stehy....slavny motozacatek,ale snad to bude lepsi...snad budu moci radit...operace cislo 8....divochum rada...zpomalte...pak to kurevsky boli a boli....jinak hned zitra jdu mrknout a protocit masinu...tedy nejdu ale odpajdam s berlema....na plny plyn