Ninja 250
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
re
tohle je jedna velka pravda....uz jsem to zazil osobne....a bylo vse jinak nez na chatu...bylo,bylo......volkswagen píše:Tome nemáš se čeho bát. Jenom si holt budeš muset dávat trochu bacha na hubu. Klávesnice a obrazovka snesou všechno. I to co bys nikomu do očí neřek, chápeš? My tu většinou komunikujeme tak jako bychom se bavili mezi sebou...

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
vsak ja to beru jako docasne pomynuti smyslu tamto co jsem psal kdysi ale hodil sem to za hlavu mmch v realu sem uplne jiny ja jen vzdy na netu nekdy (vetsinou) melu h*vna tak asi tim to bude.
No uvidime v realu tahle moto me hodne zajima hlavne jako jeden z hlavnich nastupcu aprilky (se spotrebou 6l se neda zit) pokud to pekne pojede a hezky se na tom bude sedet a bude vypadat dobre tak ji vymenim.... kdyby nekdo chtel 125 je k dispozici vice na ICQ
No uvidime v realu tahle moto me hodne zajima hlavne jako jeden z hlavnich nastupcu aprilky (se spotrebou 6l se neda zit) pokud to pekne pojede a hezky se na tom bude sedet a bude vypadat dobre tak ji vymenim.... kdyby nekdo chtel 125 je k dispozici vice na ICQ
Na silný mašině se může vykuchat každý, ale každý rok ježdění navíc a každý najetý kilometr tu šanci snižuje!! Před pár lety byla 100koňová mašina "neskutečná palba" a dnes je to cesťáček. Podvozky i motory udělali obrovský pokrok, ale na všechno co jezdí to chce mít srovnané v hlavě, jinak na cestu vejedou havrani...
ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209

CKC # 209
Proč by ne. Mít/nemít rád není o počtu koní pod kapotou. Přeju ti ať si své stádečko ohlídáš.k.i.r.a. píše:tak to me moc radi mit asi nebudete kdyz je mi 19 a mam tak 118 koniku co?Z. píše:Jana Kawa píše:nechybí, v 18 je rychlost 170 úplně postačující, křížků u silnic je už dost
absolutně má slova. Ke koním se musí každý projezdit.
![]()
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
Nám je všem úplně jedno kolik máš koníkůk.i.r.a. píše:tak to me moc radi mit asi nebudete kdyz je mi 19 a mam tak 118 koniku co?Z. píše:Jana Kawa píše:nechybí, v 18 je rychlost 170 úplně postačující, křížků u silnic je už dost
![]()

ZRX 1200 S-R
CKC # 209

CKC # 209
nikomu to nepreji,,,,me uz se to stalo...az se to stane vratit to nejde.....a boli to a doktorum je naprosto jedno kolik koni te hnalo k rozdrcenym kostem a kuropeni krve z tveho tela....potapeni neni o hloubkach a motorka neni o rychlosti potazmo vykonuk.i.r.a. píše:tak to me moc radi mit asi nebudete kdyz je mi 19 a mam tak 118 koniku co?Z. píše:Jana Kawa píše:nechybí, v 18 je rychlost 170 úplně postačující, křížků u silnic je už dost
![]()

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
jezdim na ni uz rok a jeste mi nikdo nic nerekl a skušenosti? nevim no jestli se da pokladat to ze jezdim uz od 8 let na motorce tak mam, ale jak je me porad tvrzeno do hlavy nikdy nemas dost skusenosti aby si nespadl to te muze potkat kdekoli.ZdrahyZX9R píše:Nám je všem úplně jedno kolik máš koníkůk.i.r.a. píše:tak to me moc radi mit asi nebudete kdyz je mi 19 a mam tak 118 koniku co?Z. píše:
![]()
pokud se ti nic nestane.. každopádně jak už tu mockrát padlo, pokud tě chytnou policajti, naměří ti nějakou palbu a řeknou si že to asi nemá 25KW je to potom docela veliký problém a je celý jenom tvůj
takže opatrně... nevím kolik máš zkušeností, ale když nebudeš opatrný, tak jich moc nenasbíráš.

ZX7R GREEN KILLER