LAZER Fiber pro carbon light
LAZER Fiber pro carbon light
Cau , chci se zeptat jestli nekdo nemate skusenost s toudle prilbou??
A pripadne jestli nevite kde koupit na ni nejake leskle plexi.
A pripadne jestli nevite kde koupit na ni nejake leskle plexi.
- NRG
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Přímo s touhle ne, ale mám předchůdkyni - Lazer FiberTech a jsem spokojenej. Pravda, na to že je to karbonka by mohla být trochu lehčí (1550 g), ale polstrování parádní, není hlučná a nemlátí s hlavou. Plexi mám standardní čirý s pinlockem (ten byl ale už z výroby trochu zkroucenej, takže netěsní a mlží, budu ho muset přetěsnit) a tmavý (tónovaný na 80 procent, ještě se dělá trochu světlejší na 50 procent), zrcadlový plexi jsem na Lazerky neviděl, ale zeptej se u výhradního dovozce Japaco ( http://www.lazerhelmets.cz ), já jsem helmu i plexi kupoval taky u nich, a jestli to zrcadlový existuje, tak ho tam budou určitě mít.
Karosa ZZ-R 1100
:::: CKC#016 ::::
vsechny fiber pro by mely mit stejny plexi, to dalsi roztrideni modelu jako je GL, Maori, Max, Thunder a Carbon Light je vzdycky jen ruzny lakovani
ale to co jsem myslel od marushinu je pouze kryci folie ktera se da na plexi ktery mas na helme. a ty folie maj v ruznych barvach, myslim ze maj nejaky zatmavovaci, leskly zrcadlovy a pak snad i nejaky zluty a tak
ale to co jsem myslel od marushinu je pouze kryci folie ktera se da na plexi ktery mas na helme. a ty folie maj v ruznych barvach, myslim ze maj nejaky zatmavovaci, leskly zrcadlovy a pak snad i nejaky zluty a tak
ZRX1200R
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
ZRX1000RR

#399#
co to znamena ta PINLOCK clona???
http://eshop.motoservis-travnicek.cz/pl ... 2&sort=20a
tady sem nasel neco ale nwm ktere objednat...
help me please
http://eshop.motoservis-travnicek.cz/pl ... 2&sort=20a
tady sem nasel neco ale nwm ktere objednat...
help me please
636 black mamba 05
pinlock je proti mlzeni plexi, je to takovy druhy slaby plexi ktery se zevnitr pridela na normalni plexi. je to fakt super vychytavka, asi pri 10°C jsem na plexi funel co to slo a vubec se nemlzi. pak mi teda jednou helma spadla, to plexi se asi trochu uvolnilo a od ty doby se trosku u kraje mlzi 

ZRX1200R
ZRX1000RR
#399#
ZRX1000RR

#399#
jo takze to pinlock mam na tom orinal plexi taky.
tak jaky teda mam objednat??
Chci aby to plexi bylo nepruhledne a taky aby tam na nem bylo pinlock...
jeste jedno male vysvetleni prosim...
LAZER - Plexi - FIBER - PRO - Pinlock - Clona ORANŽOVÁ
co je to ta clona??
jestli spravne chapu tak to je oranzove leskle plexi a protimlzicim pinlockem ??
tak jaky teda mam objednat??
Chci aby to plexi bylo nepruhledne a taky aby tam na nem bylo pinlock...
jeste jedno male vysvetleni prosim...
LAZER - Plexi - FIBER - PRO - Pinlock - Clona ORANŽOVÁ
co je to ta clona??
jestli spravne chapu tak to je oranzove leskle plexi a protimlzicim pinlockem ??
636 black mamba 05
- NRG
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Když jsem si na svou Lazerku kupoval tmavý plexi, tak mi bylo řečeno (přímo u výhradního dovozce), že tmavý plexi se s pinlockem nedělají - takže jedině zkusit ho tam nabastlit doma - samotnej pinlock (ta druhá vnitřní tenká fólie a 2 plastový nýtky) se dá koupit. Ale do toho plexi by se muselo vrtat.
Karosa ZZ-R 1100