Když tomu nerozumíš, tak se do toho nevrtej. Rexe dělá rexe motor, kyvka, kaplička ( ta není podmínkou N i Sko jsou ZRX), ostré hranaté tvary, nápis Kawasaki na nádrži a nemusí mít to, co píše Zdrahy jako jsou obrácený vidle, zubatý brzdy a pod.. Každýmu rexaři se líbí jinej rex a tak to je. A ne*ser.ZdrahyZX9R píše:Lžete si do kapsyz tohohle tam je jen kus motoru a nádrž... Přiznám se, že nerozumím klíči, podle čeho si vyberete jestli je to REX nebo ne - s tou žlutou hrůzou to má cca stejný počet dílů. Jestli tomu rozumím, pokud je to zelený a nahatý, má to hezkej vejfuck, pokud možno obrácený vidle, zubatý brzdy a našlapaný motor (tedy skoro nic co by měl REX z fabriky při prodeji), tak je to REX
Možná si teď trochu dělám legraci, ale na druhou stranu nechápu proč jednu motorku shodíte a druhou uctíváte. Pochopil bych to, kdyby jste ty přestavby dělali, ale skoro všichni jezdíte na Rexovi tak jak opustil bránu KHI
ZRX...
- DoktorZRX
- Ghostrider
Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
- DoktorZRX
- Ghostrider
No Kubův rex má málo dílů ze ZRX, ale ale vzhledově to rex je. XJR ani GSX nejsou Kawy a myslím, že motor z ZZR 1400 dlouho nezůstane ležet v regálu KHI a brzo bude v nějakým naháči. A z čeho myslíš, že je motor z rexeZdrahyZX9R píše:Zase si rýpnu, tak na co tohle vlákno??Pavel Kys píše:Na rexovi v podstatě není co upravovat, nejhezčí je originál.MMKS píše:no jde o to, že když postavíš seriévého vedle těch "uctívaných" tak někdo kdo se v tom nevyzná, ani nepozná, že je tam něco jinak, zatímco když postavíš tu "žlutou hrůzu" vedle továrního, tak musí přijít někdo kdo se v tom vyzná, aby tam toho továrního našel.![]()
![]()
dělám si legraci, v něčem vás chápu.. ale přijde mi, jako kdyby jste tady většina lidí chtěla mít REXe jako Kuba, kterážto motorka REX vlastně není a když rejpnu tak se sjednotíte že nejlepší je originál..který sice je zastaralý a přestavbu by si zasloužil.. ale je to klasika... jako XJRo nebo GSXo které ale zdaleka tak dobré samozřejmně nejsou..
přestože se vyvíjejí..
![]()
![]()
![]()

Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
Juhuu doktor chytnul
tak ještě jednou - třeba ten na poslední serii fotek od tebe má kyvku z Fireblada, jiné vidle a brzdy, na motoru je turbo (což znamená v podstatě předělaný motor) zkrátka pro mě je to jiná motorka
Rex je Rex a tohle je REX jak chcete aby vypadal??
Chápu lásku k oldstylové klasice jakou ZRX je, taky se mi líbí a ZRX nebo možná spíš Zephyra bych v garáži jako druhou motku bral (má ještě větší charisma) tak mi pořád nejde do hlavy ta přestavbománie..
Buď máte rádi REXe takový jaký je a proto ho máte (jak mě tím mlátíte po hlavě) a nebo chcete motorku s novým podvozkem a výkoným motorem, která má trojůhelníkovou kyvku a kapličku do čtverce - potom na nádrž namalujete REX a je hotovo

Rex je Rex a tohle je REX jak chcete aby vypadal??
Chápu lásku k oldstylové klasice jakou ZRX je, taky se mi líbí a ZRX nebo možná spíš Zephyra bych v garáži jako druhou motku bral (má ještě větší charisma) tak mi pořád nejde do hlavy ta přestavbománie..
Buď máte rádi REXe takový jaký je a proto ho máte (jak mě tím mlátíte po hlavě) a nebo chcete motorku s novým podvozkem a výkoným motorem, která má trojůhelníkovou kyvku a kapličku do čtverce - potom na nádrž namalujete REX a je hotovo

ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!

CKC # 209
- DoktorZRX
- Ghostrider
Je to jiná motorka, to jó, ale pořád si zachovává vzhled Eddieho motorky. A určitě ten majitel uznává jak píšeš ty-oldstyl. Kdyby ne tak tam dá plasty třeba z nové Z 1000. Je to jak píše MMKS, prostě chtěl tužší kyvku, kvalitnější vidle a větší výkon s turbem. Ale pro rexaře, kteří tomu rozumí to dokážou ohodnotit a ocenit...a né pomluvit jako ty. Rexaři jsou zvláštní semknutá společnost.
Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
Na každé motorce se najdou věci které se dají vylepšit. To je důvod proč má tolik Rexů předělané vidle, original nestíhá. Ale to přece neznamená žádnou výraznou změnu ani stylu ani koncepce motorky. Pořád je to Rex, jenom trochu líp drží stopu. Proč měnit tu nádhernou zadní kyvku jsem nepochopil, možná pár milimetrů délky navíc umožňuje líp blbnout na sprintech (a tomu nasvědčuje i to turbo). A jestli vyměníš kotouče za zubaté?? A co?? jaký to má vliv na to jestli je to Rex nebo ne?? Že to většina z nás má v původním stavu je dáno hlavně finanční náročností a nezkušeností s přestavbama. Ale neboj, vidle z desítky hledám v inzerátech průběžně . . .
ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
-
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
USD vidle rexovi sluší, mají nižší hmotnost neodpružené hmoty. Neřekl bych ale, že původní vidle nestíhají. Je možné, že USD vidle ze ZX 10 jsou o něco kratší než originál a tím se změní úhel vidlice. Je tedy možná změna v řízení motorky. Neměl jsem možnost takto upraveného rexe vyzkoušet, celkem by mě zajímalo, jestli je opravdu takový rozdíl mezi pův. vidlicí a USD.
ZRX 1200 R
- DoktorZRX
- Ghostrider
Nedáme serudormi píše:kluci, nedáme se vyprovokovat. a kdybychom ho přece jenom potřebovali umlčet - zdrahy je jen jeden, nás je víc

http://www.youtube.com/watch?v=G3w0PeUqjuE
Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
dojel jsem domů
a co tu nevidím....kucí se slovně peroumilda píše:Máš pravdu,že vánoce nějak brzdí naše nejčastější přispěvatele,nebudu jmenovat....
Nebo jsou v garáži a mazlí se.....

Tak moje definice:
Eddie = Rex s kapličkou, zelený...
Rex =ostatní barvy a doplňky dle gusta majitele - rám a motor musí být ZRX
A hádejte co jsem dělal v garáži...

snižoval jsem Edáskovi těžiště a rozšířil mu výhled...

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______