Ptal jsem se Morivakiho i na ostatní fýf.systémy, psal, že se ozve. zatím netuším, kolik bude navíc commisoning+doprava.KankX píše:fakt krasny...az je budete objednavat, myslete i na me
ZRX...
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Re: laufy deLUX!!!
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- milda
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Chosé a domluv množstevní slevu!!
Nevím kolik je tu vážných zájemců a o co konkrétně.Ani nevím,jestli Ty osobně taky po nějakým laufíku toužíš a pořídíš si,nebo to jen zařídíš pro nás méně schopné(jinak všeho schopné)
S někým si to můžeš předat "ve sklépku",já bych ti,protože se ještě osobně neznáme,určitě poslal prachy předem!
Aby jsi pak neměl k jedné motorce několik výfuků!!
A už se těším až se s Vámi se všemi poznám v příští sezoně osobně!!!
A taky až se konečně svezu!!!
Ale to nejsem sám,že?? )

Nevím kolik je tu vážných zájemců a o co konkrétně.Ani nevím,jestli Ty osobně taky po nějakým laufíku toužíš a pořídíš si,nebo to jen zařídíš pro nás méně schopné(jinak všeho schopné)
S někým si to můžeš předat "ve sklépku",já bych ti,protože se ještě osobně neznáme,určitě poslal prachy předem!

A taky až se konečně svezu!!!

ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
PÁNOVÉ
BUDETE-LI chtít, pokusím se zařídit, ale jde o to, abyste z toho nevycouvali. TEDY: tady na tématu, nebo PM mi dejte vědět, o co se mám snažit!!!milda píše:Chosé a domluv množstevní slevu!!![]()
S někým si to můžeš předat "ve sklépku",já bych ti,protože se ještě osobně neznáme,určitě poslal prachy předem!![]()
A taky až se konečně svezu!!!Ale to nejsem sám,že?? )
PROSÍM, pouze závazně!
Protože na UK rexech se řešily zubaté kotouče a libůstky jako digitál. tacho+RPM...frézovaná reakce zad. brzdy, lehká kola...
Můj Rex nepotřebuje nic...
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- milda
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Zjisti konkrétní ceny,prosím.
Já mám zájem nejvíc o pěkný nerez svody,pokud nebude možnost,tak i s koncovkou.
Zubatý kotouče mě taky dost vzrušujou
,ale co jsem je viděl na Ebay ,tak na celou motku je to celkem randál.
Drahý jsou i v čechách,myslím,že je upravuje Tenax...Ale třeba jsou šikmooký levnější??
Moc díky předem!
A co je frézovaná reakce brzdy nevím!!
KankX vypadá,že bude mít taky vážnej zájem ...
Zubatý kotouče mě taky dost vzrušujou

Drahý jsou i v čechách,myslím,že je upravuje Tenax...Ale třeba jsou šikmooký levnější??
Moc díky předem!
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
našel jsem:
svody v nerezu, karbon ovál koncovka z Anglie za 400GBP, ale aby Vás bylo víc, proptávám to! ( aktuálně je dobrý kurs libra...stálo by to za hřích, páč cena z Japanu s postal bude jebka přes rozpočet.milda píše:Zjisti konkrétní ceny,prosím.
Zubatý kotouče mě taky dost vzrušujou,ale co jsem je viděl na Ebay ,tak na celou motku je to celkem randál.
Moc díky předem!
(kluci psali, že svody jsou velmi dobré a tady jsou fotky - opravdu jak z fabriky!:

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- milda
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Bylo by to báječný,kdyby se to podařilo!!Nevím,jak je to s těmi poplatky,jestli by byla úspora,když by to byl balík s několika laufy=velkej nebo malej balík s jedním=menší a lehčí balík...
Je to drahá sranda jezdí to přece stejně dobře s černejma svodama jako s nerezovejma....
Je to prostě nemoc!!Slintám už předem!!
Je to drahá sranda jezdí to přece stejně dobře s černejma svodama jako s nerezovejma....
Je to prostě nemoc!!Slintám už předem!!
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576
Pokud vím, tak je v Londýně firma, která do česka kamkoliv až do baráku dodá prakticky cokoliv, podle váhy a velikosti, kluk si nechal poslat komplet tesařskou výbavu cca 35 kg a dal za to nějakejch 60 liber... Apropos, dcerka se mi vrátí na vánoce z Anglie, takže kdybyste někdo chtěl, bude k mání 600 libříků... ušetřili bychom obě strany za zlodějský poplatky v bance...
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
takze, me se libi ty modre zihane co jsou na tech foteckach z toho fora... leskly nerez bych asi nechtel. Jen nevim na kolik to asi tak vyjde se vsemi poplatky. Pokud by se jednalo o zajimavou cenu (cca 15t) pak bych do toho sel, vic asi nejsem ochoten investovat, protoze je to jen pro radost, nepotrebuji je....
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
4OOGBP
není za ty žíhaný...a na ty žíhaný ještě neodpověděl, ty jsou z Japonska. Původně chtěl za ty anglický 430 L, takže pochybuji, že ještě sleví...
Tož tak, jak praví Dak.
Tak co, tak nic, tak slez, na mě se válet nebudeš
RP, co má kuba by byly k mání za 20 000, to jsem si proptával loni...Akra jsem viděl cca za 27 000...
optimističtější ceny nebudou...Origo Kawa mi řekli 40 000, a TO se vyplatí!
Tož tak, jak praví Dak.
Tak co, tak nic, tak slez, na mě se válet nebudeš

RP, co má kuba by byly k mání za 20 000, to jsem si proptával loni...Akra jsem viděl cca za 27 000...
optimističtější ceny nebudou...Origo Kawa mi řekli 40 000, a TO se vyplatí!
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- milda
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Dneska mi odpověděli z PR,doslova toto:
Dobrý den.
Musím se vám omluvit ale vzhledem k velkému množství práce a časové vytíženosti děláme pouze výfuky na motocykly , které máme v nabídce .
Děkuji za pochopení
S pozdravem Pokorný Robert
Toš tak.
Chce to to trpělivost,Chosé to všechno zjistí a pak budou padat rozhodnutí a to tak ,že závazná!!!
Dobrý den.
Musím se vám omluvit ale vzhledem k velkému množství práce a časové vytíženosti děláme pouze výfuky na motocykly , které máme v nabídce .
Děkuji za pochopení
S pozdravem Pokorný Robert
Toš tak.
Chce to to trpělivost,Chosé to všechno zjistí a pak budou padat rozhodnutí a to tak ,že závazná!!!
ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG
CKC # 576
CKC # 576