pohyb šoupátek

Odpovědět
sweetyboy
Easy rider
Easy rider
Kontaktovat uživatele:

pohyb šoupátek

Příspěvek od sweetyboy » stř pro 19, 2007 15:29:05

Lidi, chtel jsem se zeptat jak rychle se maji pohybovat soupatka v karbcech...mel jsem na masine ze jedno se po zmacknuti a pusteni soupatka hned vratilo a ty ostatni sli o dost pomaleji..tak jsem to rozebral a pri skladani zpet jsem je mackal a tedka mi jdou vsechny stejne ale jdou rychle...nevim jestli to mam rozebrat a zpomalit vsechny nebo je mam nechat takto aby se vraceli okamzite!! koukal jsem na membrany a vsechny jsou bez jakehokoli poškození . pokud si pamatujete jak se pohybujou vam tak mi to prosim napiste...diky:roll: :roll: :roll:
K.a.w.a.s.a.k.i...Zx9R...N.i.n.j.a..1999......jezdím, vždy jen s GODSPEED.! Kawa a Dalibor:-)

Anti
Easy slider
Easy slider

Příspěvek od Anti » stř pro 19, 2007 21:33:36

Pokud se ti budou šoupátka vracet pomalu,tak ti bude padat pomalu volnoběh.Pokud vím,tak rychlost zpětného pohybu šoupátek je závislá na tvrdosti pružiny.Pokud se ti vracela pomalu,tak měli nejspíš bordel ve vedení.
Jeden stačí....na všechno....

sweetyboy
Easy rider
Easy rider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sweetyboy » stř pro 19, 2007 22:01:14

Anti píše:Pokud se ti budou šoupátka vracet pomalu,tak ti bude padat pomalu volnoběh.Pokud vím,tak rychlost zpětného pohybu šoupátek je závislá na tvrdosti pružiny.Pokud se ti vracela pomalu,tak měli nejspíš bordel ve vedení.
Ty soupatka jsem kontroloval a projistotu znovu vycistil ale podle bile hadry byly ciste...namontoval jsem je zpet a stejne sli pomalu az na jeden ale jak jsem je mackal a pritom srouboval tak nevim, proste ted kdyz ho zmacknu tak se okamzite vrati..takze to asi bude spravne.

Ja kdyz jezdil tak jsem nemohl treba na miste rychle pridavat plyn a hned ubirat,pridat,ubrat,pridat,ubrat..protoze pak jsem mel pocit jakoby se motor nejak predbihal. mozna tedy ty soupatka na to meli vliv
K.a.w.a.s.a.k.i...Zx9R...N.i.n.j.a..1999......jezdím, vždy jen s GODSPEED.! Kawa a Dalibor:-)

Dak
Ghostrider
Ghostrider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dak » čtv pro 20, 2007 00:40:30

Šoupátka by mněli chodit co nejpřesnějš podle pohybu plynovou rukojetí. Tzn tak rychle jak otočíš plyne tak by se mněi zvednou a stejně i naopak.
Dak
CKC -015-

Anti
Easy slider
Easy slider

Příspěvek od Anti » čtv pro 20, 2007 10:37:03

Šoupátka na to určitě vliv mají.Je možné,že máš ucpané vývody vzduchu od membrány,a vzduch je brzděný,a proto se ti vrací ty šoupátka pomalu.Pokud šoupátku nic nevadí,vrací se celkem svižně,jinak ti to blbne jak jsi popsal.
Jeden stačí....na všechno....

sweetyboy
Easy rider
Easy rider
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sweetyboy » čtv pro 20, 2007 10:48:33

tak je to jasny proc mi to delalo po pridani a ubrani plynu..myslel jsem si ze se vracej svizne ..tak diky hned se citim klidneji ze uz jdou svizne a ne kazde jinak:-)

Odpovědět