cau babenka, aj ja ta rad citamGina píše:To MILOŠ : som rada že si sa ozval.......škoda že je tu pár takých čo tam boli a neozvali sa...![]()
Môžu ľutovať.......................
KALENDÁR 2008 - Kawa zraz Slovensko
- milos ZX9R
- Easy rider

Re: re
..... a uz su zase dve - cervena 9 '00 a zelena 7 '96 - BORN TO BE WILD !!
- Gina
- Easy slider

- Kontaktovat uživatele:
re
bude sa tlaciť veľký kalendár, tí ktorí nemajú záujem o veľký, napište mi to.
kto chce nechať kalendar u Marka- napisat mi to a poslať 460 kč
kto chce poslat domov- 490 kč, nezabudnite mi napisat adresu..........
moje číslo účtu- KB 867 028 530 267 / 0100 a nezabudnite uviesť meno
alebo moja adresa:
Regína Slavíková
UZS Netroufalky 1
625 00 Brno- Bohunice
pápá
kto chce nechať kalendar u Marka- napisat mi to a poslať 460 kč
kto chce poslat domov- 490 kč, nezabudnite mi napisat adresu..........
moje číslo účtu- KB 867 028 530 267 / 0100 a nezabudnite uviesť meno
alebo moja adresa:
Regína Slavíková
UZS Netroufalky 1
625 00 Brno- Bohunice
pápá
Gina- GPZ500S/2001
- Gina
- Easy slider

- Kontaktovat uživatele:
re
ahojte chlapci- Mišák a Doktor- nedali vediet ci maju zaujem o velky kalendár- malý nie je...ak nechcu, jeden necham Michalovi Bezdekovi.... ak sa rozmyslia, dostanu ho az po sviatkoch, pretoze Markovi nechavam kalendare len tym , ktori zaplatili...Potrebujem ale vediet, kto mi naozaj peniaze poslal, pretoze mi na ucet dosli len 3 platby.....Díky......dúfam, ze moja snaha s kalendárom stala za to.....páááááááááááááááááááááááááááááááááááá
Slovakom beriem na Slovensko a v piatok budu vsetky okrem Bosska dorucené do Bratislavy-je to Allainovci, Iwito, Motomirka, Bajker, Peter Pereszl.,Milka, Miloš....
Micina nedala vediet adresu...
Slovakom beriem na Slovensko a v piatok budu vsetky okrem Bosska dorucené do Bratislavy-je to Allainovci, Iwito, Motomirka, Bajker, Peter Pereszl.,Milka, Miloš....
Gina- GPZ500S/2001
Re: re
Ginuško, posílám penízky, jestli stihneš, dej kalendář pls Markovi... přijmi omluvu, ale měl jsem v palici pytle jinejch věcí a docela normálka mi to z ní vypadloGina píše:ahojte chlapci- Mišák a Doktor- nedali vediet ci maju zaujem o velky kalendár- malý nie je...ak nechcu, jeden necham Michalovi Bezdekovi.... ak sa rozmyslia, dostanu ho az po sviatkoch, pretoze Markovi nechavam kalendare len tym , ktori zaplatili...Potrebujem ale vediet, kto mi naozaj peniaze poslal, pretoze mi na ucet dosli len 3 platby.....Díky......dúfam, ze moja snaha s kalendárom stala za to.....páááááááááááááááááááááááááááááááááááá
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
- Gina
- Easy slider

- Kontaktovat uživatele:
re
Snazila som sa, ale nie je to take lahke ako to v zavere vypadá.......som rada ze to dorazilo tak skoro...posielala som to v utorok vecer...to by ho mal mať uz i Maverick.....paaaaaaaaaaaaaaaa
Gina- GPZ500S/2001