Marťyn píše:MMKS píše:mě furt vrtá v hlavě ta Yoshimura. Vždycky jsem ze srandy tvrdil, že to je jediný laďák co bych tam narval, protože to byl pro mě nedosažitelný sen. Ale teď, kurňa ty mě dali brouka do hlavy.
Milane, dám Ti ještě jednoho: v Brně v MTT mě včera Štěpánek nabízel kompletní sadu Yoshimura za 30.000,-. Jedna sada mu tam visí ze stropu, dodací lhůta oproti záloze cca 10.000 je měsíc. Podotýkám, že jde o kompletní sadu svody, tlumič (triovál), pružinky, pičovinky - namontovat a jezdit.
tak to je právě to, co mě brouka do hlavy nedá, ale naopak vyndá. Nevím, jestli si si všiml, ale dával jsem odkaz a v Yoshimuře prodávají ve výprodeji teda "jen" koncovku na ZRX 1100 za necelé 4.000Kč na naše!!! (Pravda nevím co pošta). A to právě cena, nad kterou se člověk už zamyslí, nad 30.000Kč se jen zasměju.
A vzhledem, že je to jen koncovka a hranice jsem ještě nepřekročil, tak by mě vložka moc netlačila, kdyžtak bych tam za chvilku vrazil zase orgigo, který je (teď nevím jestli bohužel, nebo bohudík

) naprosto v pořádku.