Šťastná to žena.....sharis píše:sedím v praci a nejak neni co delata do rana zbyva jeste dooost dlouho
Já nevím kde mi hlava stojí a ona se nudí.... To je bordel!

Šťastná to žena.....sharis píše:sedím v praci a nejak neni co delata do rana zbyva jeste dooost dlouho
taxe nezadarilo, sobota nakonec nevyslaDoktorZRX píše:Zajdi i dneska, v neděli a pondělí...Když už, tak pořádně a celej týden, no néTilda píše: a tenhle tyden jsem byl kalit v utery, ve stredu, ve cvtrtek i v patek takze mam dostatecnou zasobu v krvi i na pristi tyden
No tak obcas se stane ze se trosicku nudim,ale jinake neeeeHonza-Zed píše:Šťastná to žena.....sharis píše:sedím v praci a nejak neni co delata do rana zbyva jeste dooost dlouho
Já nevím kde mi hlava stojí a ona se nudí.... To je bordel!![]()
Hehe, kdo se trošičku nenudí...sharis píše:No tak obcas se stane ze se trosicku nudim,ale jinake neeeeHonza-Zed píše:Šťastná to žena.....sharis píše:sedím v praci a nejak neni co delata do rana zbyva jeste dooost dlouho
jinak normalne pracuju to jasne
ne kdyz jsem v praci![]()
![]()
tka zrovna dneska se nenudimHonza-Zed píše:Hehe, kdo se trošičku nenudí...sharis píše:No tak obcas se stane ze se trosicku nudim,ale jinake neeeeHonza-Zed píše: Šťastná to žena.....
jinak normalne pracuju to jasne
ne kdyz jsem v praci![]()
![]()
Hlavně teď, když je venku tak hnusně, že bych motorku nevyhnal....