apropo ja predstavu mam...pod 25000 to neni...mame to v rodine mockrat...a to neni malo...myslim ze ne
Slovinsko 2008
re
ok...snizuji na 150...jedem spolu do rise snu
apropo ja predstavu mam...pod 25000 to neni...mame to v rodine mockrat...a to neni malo...myslim ze ne

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Re: re
Jj, pojeď, ze Slovinska nás určitě pojede zpátky víc...Gina píše:Šla by som tiež, kurňa, ale zdravotníctvo nevynáša milióny a sponzora nemám.....
Možno aspoň na to Slovinsko, ak by som mala ísť s kým nazad![]()
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider

Re: re
To teda mám a proto jsem nechtěl být ani fotograf nebo osvětlovač a vzal to občerstvení hlavní roleGina píše:To by som tomu chudákovi ,, chrústikovi,, nemohla urobiť, veď by som ho zničila...maxim 150km, aby som neuletela, musela by ste ma k nemu priviazať, inak sa narobím jak blbec, aby som sa udržala na riaditkach![]()
To Michalis T. : máš predstavu, koľko zarába sestrička na ambulancii?? A to ešte vypomáham na Lekár. fakulte a upratujem v domácnosti, som strhaná na smrť kvôli pár stovkám...
všechno je jinak! VN1500 DRIFTER '02 o τρελός
CKC#305
CKC#305
re
Maverick píše:No podle toho co tu čtu , tak Gina nepotřebuje ani floka , bo je tady takových ctitelů , že se určitě poskládaj na dovolenou Giny![]()
![]()

tak mi drzte palce, dneska mi prisla slozenka na skolny na letni semestr protoze si prodlouzim studium o 14 dni, slovy CTRNACT DNI. a to jeste tim stylem ze budu 2 tydny doma a budu se ucit na statnice a pak tam prijdu na jeden den. a ty parchanti mi to nauctovali na 23500,-. navic mi pro letosek nepriznali ubytovaci stipendium ve vysi 8000,-, takze pokud se to nevyresi tak s vama nejedu
na to stipendium kaslu, ale pokud budu muset zaplatit to skolny tak se v pristi sezone uvidime tak na jedny akci a s prazakama mozna obcas v hospode. KU*VA KU*VA ty me tak nasrali 
ZRX1200R
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
ZRX1000RR
#399#
pro tak zdraveho,chytreho,mladeho hocha musi byt takovy pakatel jak pises jen sranda.....co mame rikat my postizeniTilda píše:tak mi drzte palce, dneska mi prisla slozenka na skolny na letni semestr protoze si prodlouzim studium o 14 dni, slovy CTRNACT DNI. a to jeste tim stylem ze budu 2 tydny doma a budu se ucit na statnice a pak tam prijdu na jeden den. a ty parchanti mi to nauctovali na 23500,-. navic mi pro letosek nepriznali ubytovaci stipendium ve vysi 8000,-, takze pokud se to nevyresi tak s vama nejeduna to stipendium kaslu, ale pokud budu muset zaplatit to skolny tak se v pristi sezone uvidime tak na jedny akci a s prazakama mozna obcas v hospode. KU*VA KU*VA ty me tak nasrali
to musis zvladnout levou zadni.takova castka te v dnestni dobe nemuze vyvest z miry
kdyz k tomu pripoctes o co budes chytrejsi tak se snad jen zasmej
no, marty, me to moc k smichu nepripadaMARTY píše:kdyz k tomu pripoctes o co budes chytrejsi tak se snad jen zasmej![]()
![]()
takze mi drzte palce, hned v pondeli jdu "brecet" na rektorat a muzu jen doufat ze mi to prominou nebo alespon snizej na nejakou prijatelnou castku
ZRX1200R
ZRX1000RR
#399#
ZRX1000RR
#399#
drzim ti vsechny sve dve pesti zatnuteTilda píše:no, marty, me to moc k smichu nepripadaMARTY píše:kdyz k tomu pripoctes o co budes chytrejsi tak se snad jen zasmej![]()
![]()
jsem porad na skole a praci mam jen na vedlejsak a nijak extra placenou takze je to pro me spis lepsi kapesny nez normalni plat a v tomhle pripade je ten "pakatel" rozdil mezi tim jestli s vama pojedu nebo ne
![]()
takze mi drzte palce, hned v pondeli jdu "brecet" na rektorat a muzu jen doufat ze mi to prominou nebo alespon snizej na nejakou prijatelnou castku
- DoktorZRX
- Ghostrider

Jasně, držíme. S náma jet musíš, to je přeci jasnýTilda píše: jsem porad na skole a praci mam jen na vedlejsak a nijak extra placenou takze je to pro me spis lepsi kapesny nez normalni plat a v tomhle pripade je ten "pakatel" rozdil mezi tim jestli s vama pojedu nebo ne![]()
Buell xb12r
CKC#160
CKC#160