cena 50 kaček (mé ekologické myšlení mi nedovolí to hodit do koše

Přesně. A tím zdrahy znehodnotil mou nabídku interkurvakomu. Proto snižuji cenu z 33 na 28 Kč.ZdrahyZX9R píše:Budu upřímný, ale z věcí, které pro mě ježdění na motorce dělají tu pravou pohodu je ten klid a nemožnost verbálního korigování ze strany spolujezdce jedna z nejdůležitějšíchKdyž budu chtít s někým klábosit pojedu plechovkou - když se chci projet tak jedu na motorce
ja budu jeste uprimnejsi, tenhle z Lidlu je na nic. od 100km/h uz je slyset jen nehoraznej hukot z kteryho po chvili boli hlava. do 100km/h je slyset napul hukot a napul spolujezdec, ale stejne to chce trochu zkusenosti aby clovek mohl presne urcit slova ktery slysiZdrahyZX9R píše:Budu upřímný...
byl použit cca 3x, poprvé jsem ho vydržel na uchu 5hodin na levým a 5hodin na prvým uchu...to bylo MAXIMUM...Tilda píše:ja budu jeste uprimnejsi, tenhle z Lidlu je na nic. od 100km/h uz je slyset jen nehoraznej hukot z kteryho po chvili boli hlava. do 100km/h je slyset napul hukot a napul spolujezdec, ale stejne to chce trochu zkusenosti aby clovek mohl presne urcit slova ktery slysiZdrahyZX9R píše:Budu upřímný...tim jsem markovu nabidku znehodnotil zhruba na 25kc. a protoze ten svuj jsem ochoten nechat za 20kc tak je ten markuv ted uz uplne neprodejnej
ale chybi mi molitan na jednom mikrofonu a tim se slysitelnost spolujezdce snizila na hranici nejakych 50km/h
tak rychle piste nabidky, muzem udelat aukci, uz vidim ty davy zajemcu