to je fakt nadhera, moc se mi libi.... Co me fakt fascinuje, jsou ty rafky, ty me fakt berou a hlavne uz je to nekolikaty Rex ktery je ma. Nevite nekdo z ceho jsou nebo kde je sehnat?PeťasZ750 píše:Nedá mně, abych se taky nezapojil, Rex je můj No. 1 adept na další příští motorku, samozřejmě ve verzi R jak jinak, ale teď budu ještě chvilku dráždit Zko, tak možná za rok nebo 2. Těma fotečkama jste mě navnadili ještě víc. Hmm.. drátěný kola...nad tou fotkou sem si pořádně poslintal klávesnici.
A tady jsem našel jednu fotečku nad kterou moje srdce plesá oturbená ZRX leštěnka![]()
Teď mě jen napadá jak to ti borci dělaj, že maj motorky tak čistý, to na nich vůbec nejezděj nebo co?. Já jsem teď něco kutil na víku motoru a abych věděl jak to bylo, tak jsem si všechno i fotil a pak když jsem si fotky prohlíd, tak to byl úplnej ratbike (a to jsem motorku před zimou půl dne drhnul), dokonce jsem tam i našel stopy rzi, tak sem to samozřejmě hned běžel skouknout v reálu ale naštěstí to bylo jen trošku špinavý, uff.[/img]
ZRX...
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: ZRX
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
- DoktorZRX
- Ghostrider
Ty kola budou asi pěkná pálka. Hodně jsem jich viděl na Japonskejch stránkách. Ve Francii jsem našel tohle

http://www.ram.mc/indexfr1.html

Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
tak ty take nevypadaji vubec spatne a navic z Carbonu, to je docela narezDoktorZRX píše:Ty kola budou asi pěkná pálka. Hodně jsem jich viděl na Japonskejch stránkách. Ve Francii jsem našel tohle![]()

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: kola...
co to je za menu, ty "T"? Pokud by byl vyhodny kurs, pak bych do toho sel666S999 píše:jsou galespeed, sada stojí od 90T výš (novota)

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
Re: kola...
u finishingpoint jsou za 7900 a jeste berou na protiucet puvodni kola666S999 píše:jsou galespeed, sada stojí od 90T výš (novota)

ZRX1200R
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
ZRX1000RR

#399#
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
VW!!!
trefa! stejný, možná větší rozdíl jak mezi nakresleným monclem a realizovaným pjesťovkou...volkswagen píše:Nojo, ale on je rozdíl karbon a nakreslený karbon
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
AHA...
a to je megakurva rozdíl roztáčet a brzdit GYRO, na rovince, natož v kurvách (zatáčkách...)Tilda píše:ale za ty prachy, no nekup tovolkswagen píše:Nojo, ale on je rozdíl karbon a nakreslený karbonnavic koniku to prida oboje stejne a koho zajima gyroskopickej efekt

Tildo, nekecej, že chceš dodělat UNIVERSITY???!!! asi Tě prásknem nějakýmu profákovi...a bude kule z fyziky

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
z fyziky I me vyhodili 4x, z fyziky II 5x takze zadna zmena, ale skolu bych rad dodelal666S999 píše:a to je megakurva rozdíl roztáčet a brzdit GYRO, na rovince, natož v kurvách (zatáčkách...)![]()
Tildo, nekecej, že chceš dodělat UNIVERSITY???!!! asi Tě prásknem nějakýmu profákovi...a bude kule z fyziky![]()
![]()
![]()

tak na rovinkach jde spis o hmotnost a setrvacnost cely motorky, nez gyro efekt kol, ale uznavam ze to co karbon usetri na hmotnosti kol musi byt v zatackach znat jako svina. teda pokud clovek nejezdi turisticky tempo jako ja, proto mne by stacil nakreslenej karbon

ZRX1200R
ZRX1000RR
#399#
ZRX1000RR

#399#
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
tak na rovinkach jde spis o hmotnost a setrvacnost cely motorky...........................
zrychlení a brždění s karbon kolem je bych řekl nakvadrát nesrovnatelné... (ale to se bavíme my...Naši v WSBK a motogp vědí své...
) já například neužiju ani nakreslený karbon 
zrychlení a brždění s karbon kolem je bych řekl nakvadrát nesrovnatelné... (ale to se bavíme my...Naši v WSBK a motogp vědí své...

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- milda
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj kluci,znáte tuhle sedačku??
Vypadá nějak zvláštně...
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/New-05-0 ... enameZWDVW

Vypadá nějak zvláštně...

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/New-05-0 ... enameZWDVW

ZRX 1200 hybrid S/R-DAEG