ZRX...
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
ten zvuk fakt nema chybu.... me jede vic, ale ne za 8 vterinDoktorZRX píše:No mě asi taky ne, ale zvvuk je superSamčus píše:Doktore, super video. Taky jedno přihodím. Komu to jede víc. Mě néééééééééé
http://youtube.com/watch?v=87-gCFieGpk

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
ZRX
Nedá mně, abych se taky nezapojil, Rex je můj No. 1 adept na další příští motorku, samozřejmě ve verzi R jak jinak, ale teď budu ještě chvilku dráždit Zko, tak možná za rok nebo 2. Těma fotečkama jste mě navnadili ještě víc. Hmm.. drátěný kola...
nad tou fotkou sem si pořádně poslintal klávesnici.
A tady jsem našel jednu fotečku nad kterou moje srdce plesá oturbená ZRX leštěnka

Teď mě jen napadá jak to ti borci dělaj, že maj motorky tak čistý, to na nich vůbec nejezděj nebo co?. Já jsem teď něco kutil na víku motoru a abych věděl jak to bylo, tak jsem si všechno i fotil a pak když jsem si fotky prohlíd, tak to byl úplnej ratbike (a to jsem motorku před zimou půl dne drhnul), dokonce jsem tam i našel stopy rzi, tak sem to samozřejmě hned běžel skouknout v reálu ale naštěstí to bylo jen trošku špinavý, uff.
[/img]

A tady jsem našel jednu fotečku nad kterou moje srdce plesá oturbená ZRX leštěnka

Teď mě jen napadá jak to ti borci dělaj, že maj motorky tak čistý, to na nich vůbec nejezděj nebo co?. Já jsem teď něco kutil na víku motoru a abych věděl jak to bylo, tak jsem si všechno i fotil a pak když jsem si fotky prohlíd, tak to byl úplnej ratbike (a to jsem motorku před zimou půl dne drhnul), dokonce jsem tam i našel stopy rzi, tak sem to samozřejmě hned běžel skouknout v reálu ale naštěstí to bylo jen trošku špinavý, uff.

- DoktorZRX
- Ghostrider
Re: ZRX
No, jak to dělaj s těma čistejma motorkama, no to bych asi měl vysvětlit jáPeťasZ750 píše:Nedá mně, abych se taky nezapojil, Rex je můj No. 1 adept na další příští motorku, samozřejmě ve verzi R jak jinak, ale teď budu ještě chvilku dráždit Zko, tak možná za rok nebo 2. Těma fotečkama jste mě navnadili ještě víc. Hmm.. drátěný kola...nad tou fotkou sem si pořádně poslintal klávesnici.
A tady jsem našel jednu fotečku nad kterou moje srdce plesá oturbená ZRX leštěnka![]()
Teď mě jen napadá jak to ti borci dělaj, že maj motorky tak čistý, to na nich vůbec nejezděj nebo co?. Já jsem teď něco kutil na víku motoru a abych věděl jak to bylo, tak jsem si všechno i fotil a pak když jsem si fotky prohlíd, tak to byl úplnej ratbike (a to jsem motorku před zimou půl dne drhnul), dokonce jsem tam i našel stopy rzi, tak sem to samozřejmě hned běžel skouknout v reálu ale naštěstí to bylo jen trošku špinavý, uff.[/img]

Rex na drátech vypadá velice pěkně, ale chce to menší úpravy

Už tu byl, ale když tu bude znova tak nevadí

A jinak se těšíme na dalšího budoucího rexaře

Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
Re: ZRX
[quote="PeťasZ750"]Nedá mně, abych se taky nezapojil, Rex je můj No. 1 adept na další příští motorku, samozřejmě ve verzi R jak jinak, ale teď budu ještě chvilku dráždit Zko, tak možná za rok nebo 2. Těma fotečkama jste mě navnadili ještě víc. Hmm.. drátěný kola...
nad tou fotkou sem si pořádně poslintal klávesnici.

nadhera i s turbem
slint
ale kaplicku a hranaty svetlo neodpoustim

nadhera i s turbem
slint

ale kaplicku a hranaty svetlo neodpoustim

rex je náš, dělá dobře mně i tobě
ZRX1200R
2006
ZRX1200R
2006
tak jsem mojí ze srandy ukazoval, jak je strašně jednoduchí mi vybrat dárek, kdy ji přesně zadám co má ježíšek přijít a firmy mají rozumné stránky kde si vše najde a ne její přání typu "něco na oblečení, nějaký šperk, nějakou kosmetiku atd."
A narazil jsem na toto
http://www.yoshimura-rd.com/ps-3424-570 ... lt-on.aspx
Není to bobastická cena? Sice mě to ježíšek asi nepřinese a motorka bude potřebovat jiné věci, ale třeba někdo zlobil míń než já.
A narazil jsem na toto
http://www.yoshimura-rd.com/ps-3424-570 ... lt-on.aspx
Není to bobastická cena? Sice mě to ježíšek asi nepřinese a motorka bude potřebovat jiné věci, ale třeba někdo zlobil míń než já.
ZX-12R naked
re
nadherny...ja si pod stromecek nadelil homologovany akrapovic racing line vcetne svodu ale byl o neco drazsi..
...tesim se na nej az prijde pristi tyden jako na ocekavane dite...jako maly Jarda

a ne neni mi lito tech penez

a ne neni mi lito tech penez

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!