a taky vejfuky, brzdy, gumy a jiný drobnosti...
-
MARTY
- Ghostrider

Příspěvek
od MARTY » stř pro 05, 2007 10:52:30
Elvis. píše:Elvis. nestrizlivi, ale jelikoz jista kabelova spolecnost, ktera mu poskytuje internet neni schopna ho opravit drive nez 11.12.07, tak je on-line jen v praci. Sikovna firma se jmenuje
www.rfmoto.cz ale je jasny, ze v akci sezenete jinde treba levnejsi. Ale ja byl s jejich jednanim, rychlosti, cenama i sluzbama spokojenej
teda na jednani si stezovat nemuzu...ochota sama i pres telefon...a hlavne je doma a vse ok a brzy

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
-
Kozel ZX10
- Easy rider

Příspěvek
od Kozel ZX10 » pát pro 07, 2007 13:35:15
MARTY píše:
nejradeji mam kecalky co maj masiny za statisice a nemaj na nove kvalitni gumy na kvalitni masinu.....

od urcite ceny si myslim ze si zaslouzi masina kvalitni gumu...
ja tentokrat zvolil Bridgestone BT 021 tak jsem sam zvedav

To Marty:nevím jestli jsi to myslel na mně,ale já tady nikoho nepřesvědčuju aby jezdil na slikách,pouze jsem se chtěl podělit o své soukromé zkušenosti a je spodivem kolikátý už jsi člověk který takhle nabubřele reaguje.Stejně je to všechno o citu pro ježdění a o rukách,protože když na to přijde,tak mně,tobě,nebo komukoliv jinému,jsou určití lidé schopni napráskat i na gumách z Jawy,takže takové řeči,že od takové nebo makové hodnoty motorky by měli být nové gumy moc neberu.Jinak jsem s novýma gumama velice spokojený,až na horší finační rentabilitu,protože to vypadá,že zadek vydrží tak 4000km(Pilot Power 2ct).

Zdar jak sviňa!
ZX-14 09´ orange-black
-
Kozel ZX10
- Easy rider

Příspěvek
od Kozel ZX10 » pát pro 07, 2007 13:41:08
pinot píše:Zdravím, tak jsem koukal na gumy a na předek jsem sehnal o polovinu levnější než nabízej online obchody, je to od nějakýho soukromníka, fungl nové pneu..ale ta cena mě zarazila...aby mi taky v nalíku nepřišla domu sjetá šlupka...za super corsu chce 2200,- což je slušný...no uvidíme, ještě si to nechám projít hlavou
to kozel: kolik si říkali za Piloty, velkej rozdíl mezi corsou? nebo se to vyplatilo?

Piloty jsou mírně dražší,protože jsou novější,ale zase trošku více vydrží.Jinak zkuste mrknout na
www.azpneu.cz je to u nás v Opavě.Je tam velký výběr a myslím,že ceny taky dobré,vybrat by si měl snad každý.Někde jsou levnější pirelky,někde micheliny však to znáte

Zdar jak sviňa!
ZX-14 09´ orange-black
-
pinot
- Babyrider

Příspěvek
od pinot » pát pro 07, 2007 20:28:18
to Kozel: dík, mrknu tam...
ZX6RR 2004, zeleňoučká
-
MARTY
- Ghostrider

Příspěvek
od MARTY » pát pro 07, 2007 22:52:55
Kozel ZX10 píše:MARTY píše:
nejradeji mam kecalky co maj masiny za statisice a nemaj na nove kvalitni gumy na kvalitni masinu.....

od urcite ceny si myslim ze si zaslouzi masina kvalitni gumu...
ja tentokrat zvolil Bridgestone BT 021 tak jsem sam zvedav

To Marty:nevím jestli jsi to myslel na mně,ale já tady nikoho nepřesvědčuju aby jezdil na slikách,pouze jsem se chtěl podělit o své soukromé zkušenosti a je spodivem kolikátý už jsi člověk který takhle nabubřele reaguje.Stejně je to všechno o citu pro ježdění a o rukách,protože když na to přijde,tak mně,tobě,nebo komukoliv jinému,jsou určití lidé schopni napráskat i na gumách z Jawy,takže takové řeči,že od takové nebo makové hodnoty motorky by měli být nové gumy moc neberu.Jinak jsem s novýma gumama velice spokojený,až na horší finační rentabilitu,protože to vypadá,že zadek vydrží tak 4000km(Pilot Power 2ct).

o tom co jsem napsal jsem presvedcen...a ne primy utok na tebe...vseobecne.....
i na motku za velkych 200 000 kupovat odrenou sjetinu za tacek je hnus.....proc ?????why ????

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
-
pinot
- Babyrider

Příspěvek
od pinot » ned led 06, 2008 19:33:16
Zdravím, tak jsem hledal pneumošku na předek a jak jsem se tady dočetl tak jsem si vybral Michelin power 2 ct, jestli někdo taky sháníte tak mrkněte sem
http://www.pneumatiky-pneu.eu/michelin/ ... 70-R17-58W je to nejlevnější co jsem na netu našel, určo tam budou i jiný pneu...ale levnější jsem nenašel
ZX6RR 2004, zeleňoučká