moto pneu levnější...

a taky vejfuky, brzdy, gumy a jiný drobnosti...
MARTY
Ghostrider
Ghostrider

re

Příspěvek od MARTY » stř pro 05, 2007 10:52:30

Elvis. píše:Elvis. nestrizlivi, ale jelikoz jista kabelova spolecnost, ktera mu poskytuje internet neni schopna ho opravit drive nez 11.12.07, tak je on-line jen v praci. Sikovna firma se jmenuje www.rfmoto.cz ale je jasny, ze v akci sezenete jinde treba levnejsi. Ale ja byl s jejich jednanim, rychlosti, cenama i sluzbama spokojenej
teda na jednani si stezovat nemuzu...ochota sama i pres telefon...a hlavne je doma a vse ok a brzy :wink:
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!

Kozel ZX10
Easy rider
Easy rider

Re: re

Příspěvek od Kozel ZX10 » pát pro 07, 2007 13:35:15

MARTY píše::twisted: nejradeji mam kecalky co maj masiny za statisice a nemaj na nove kvalitni gumy na kvalitni masinu..... :twisted: od urcite ceny si myslim ze si zaslouzi masina kvalitni gumu...
ja tentokrat zvolil Bridgestone BT 021 tak jsem sam zvedav :wink:
To Marty:nevím jestli jsi to myslel na mně,ale já tady nikoho nepřesvědčuju aby jezdil na slikách,pouze jsem se chtěl podělit o své soukromé zkušenosti a je spodivem kolikátý už jsi člověk který takhle nabubřele reaguje.Stejně je to všechno o citu pro ježdění a o rukách,protože když na to přijde,tak mně,tobě,nebo komukoliv jinému,jsou určití lidé schopni napráskat i na gumách z Jawy,takže takové řeči,že od takové nebo makové hodnoty motorky by měli být nové gumy moc neberu.Jinak jsem s novýma gumama velice spokojený,až na horší finační rentabilitu,protože to vypadá,že zadek vydrží tak 4000km(Pilot Power 2ct). :wink:
Zdar jak sviňa!
ZX-14 09´ orange-black

Kozel ZX10
Easy rider
Easy rider

Příspěvek od Kozel ZX10 » pát pro 07, 2007 13:41:08

pinot píše:Zdravím, tak jsem koukal na gumy a na předek jsem sehnal o polovinu levnější než nabízej online obchody, je to od nějakýho soukromníka, fungl nové pneu..ale ta cena mě zarazila...aby mi taky v nalíku nepřišla domu sjetá šlupka...za super corsu chce 2200,- což je slušný...no uvidíme, ještě si to nechám projít hlavou
to kozel: kolik si říkali za Piloty, velkej rozdíl mezi corsou? nebo se to vyplatilo? :?:
Piloty jsou mírně dražší,protože jsou novější,ale zase trošku více vydrží.Jinak zkuste mrknout na www.azpneu.cz je to u nás v Opavě.Je tam velký výběr a myslím,že ceny taky dobré,vybrat by si měl snad každý.Někde jsou levnější pirelky,někde micheliny však to znáte 8)
Zdar jak sviňa!
ZX-14 09´ orange-black

pinot
Babyrider
Babyrider

Příspěvek od pinot » pát pro 07, 2007 20:28:18

to Kozel: dík, mrknu tam...
ZX6RR 2004, zeleňoučká

MARTY
Ghostrider
Ghostrider

Re: re

Příspěvek od MARTY » pát pro 07, 2007 22:52:55

Kozel ZX10 píše:
MARTY píše::twisted: nejradeji mam kecalky co maj masiny za statisice a nemaj na nove kvalitni gumy na kvalitni masinu..... :twisted: od urcite ceny si myslim ze si zaslouzi masina kvalitni gumu...
ja tentokrat zvolil Bridgestone BT 021 tak jsem sam zvedav :wink:
To Marty:nevím jestli jsi to myslel na mně,ale já tady nikoho nepřesvědčuju aby jezdil na slikách,pouze jsem se chtěl podělit o své soukromé zkušenosti a je spodivem kolikátý už jsi člověk který takhle nabubřele reaguje.Stejně je to všechno o citu pro ježdění a o rukách,protože když na to přijde,tak mně,tobě,nebo komukoliv jinému,jsou určití lidé schopni napráskat i na gumách z Jawy,takže takové řeči,že od takové nebo makové hodnoty motorky by měli být nové gumy moc neberu.Jinak jsem s novýma gumama velice spokojený,až na horší finační rentabilitu,protože to vypadá,že zadek vydrží tak 4000km(Pilot Power 2ct). :wink:
o tom co jsem napsal jsem presvedcen...a ne primy utok na tebe...vseobecne.....
i na motku za velkych 200 000 kupovat odrenou sjetinu za tacek je hnus.....proc ?????why ???? :twisted:
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!

pinot
Babyrider
Babyrider

Příspěvek od pinot » ned led 06, 2008 19:33:16

Zdravím, tak jsem hledal pneumošku na předek a jak jsem se tady dočetl tak jsem si vybral Michelin power 2 ct, jestli někdo taky sháníte tak mrkněte sem http://www.pneumatiky-pneu.eu/michelin/ ... 70-R17-58W je to nejlevnější co jsem na netu našel, určo tam budou i jiný pneu...ale levnější jsem nenašel
ZX6RR 2004, zeleňoučká

Odpovědět