maximální rychlost
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Původně jsem to dělal pro syna, ale pak jsem zjistil že na tom může až od 16ti (omezeno konstrukční rychlostí), tak teď nevím. Asi naučím jezdit Pítrse, nějak začít musí. A na fichtl cup už tu mám nachystaný vrak pincka, toho začnu dělat následně.
ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
-
- Ghostrider
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
...u dvoutaktu musel Doktor lestit vyfuky 2x za cestuDoktorZRX píše:Chlapi, buďme rádi, že to je za namakafkalibor píše:No dyž nejsi lempl,tak si to namícháš sám,bo tady se prodává ještě special i M2T,samozřejmě krom jiných paliv a maziv.MICHALIS TSIOLAS píše:U vas este prodavaj mix![]()

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
-
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Ty chceš jezdit fichtl cup? To je fakt dost dobrý úlet. Byl jsem se někdy v říjnu podívat na závodech ve Slavkově a moc se mě to líbilo. Já už mám taky fichtla doma, jen se dotoho pustit. Ve sklípku to probereme.marek píše:Původně jsem to dělal pro syna, ale pak jsem zjistil že na tom může až od 16ti (omezeno konstrukční rychlostí), tak teď nevím. Asi naučím jezdit Pítrse, nějak začít musí. A na fichtl cup už tu mám nachystaný vrak pincka, toho začnu dělat následně.
ZRX 1200 R
- DoktorZRX
- Ghostrider
Už to ve Slavkově vidím, CKC fichtl teamPavel Kys píše:Ty chceš jezdit fichtl cup? To je fakt dost dobrý úlet. Byl jsem se někdy v říjnu podívat na závodech ve Slavkově a moc se mě to líbilo. Já už mám taky fichtla doma, jen se dotoho pustit. Ve sklípku to probereme.marek píše:Původně jsem to dělal pro syna, ale pak jsem zjistil že na tom může až od 16ti (omezeno konstrukční rychlostí), tak teď nevím. Asi naučím jezdit Pítrse, nějak začít musí. A na fichtl cup už tu mám nachystaný vrak pincka, toho začnu dělat následně.

Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
re
tak ja to prozradim...marek dal pozadavky co musi byt vymasleno na me zx a ja to splnim a na jare to menime za simsona...ja mel jen podminku ze musi byt zeleny...tot vse

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
To si piš! Mám tu nachystaného polorozpadlého pincka 20. Odhodím plechy, zgenerálkuju motor, na nádrž prsknu kus molitanu místo sedadla, drapák na zadek už mám, a hurá na závody. Jo ještě tu kostru pochopitelně nastříkám na zeleno, ať je rychlejší. Založíme Jawasaki racing team.Pavel Kys píše:Ty chceš jezdit fichtl cup? To je fakt dost dobrý úlet. Byl jsem se někdy v říjnu podívat na závodech ve Slavkově a moc se mě to líbilo. Já už mám taky fichtla doma, jen se dotoho pustit. Ve sklípku to probereme.marek píše:Původně jsem to dělal pro syna, ale pak jsem zjistil že na tom může až od 16ti (omezeno konstrukční rychlostí), tak teď nevím. Asi naučím jezdit Pítrse, nějak začít musí. A na fichtl cup už tu mám nachystaný vrak pincka, toho začnu dělat následně.

ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367