Takže Pražáci - Brňáci. Ráno vyrážim s vlajkama! Doufám, že dohody platí!Z. píše:To je slovo chlapa. Domluveno v pátek ve 12:00 - 12.xx hypernova průhonice. Budu mít s sebou 5 vlajek pro vás pět z Prahy. Moje číslo je 736627227 a moje auto poznáš ... bude mít vztyčenu vlajku CKC. Jinak si dáme spicha u hlavního vchodu (snad no najdukarelkavka píše:Ja se hlasím a vlaječky vyzvednu .Pokud není Prosek podmínkou A nechceš poskakovat po magistrale přes celou Prahu pojedu Ti naproti Co takhle PRUHONICE Hypernova nebo makro vpatek 12 00 .Pokud jo a skončiš v humpolci stači zavolat Tel 602377714) peníze buďto karlovi nebo na účet.
V pátek naviděnou
CKC vlajka
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
- karelkavka
- Easy rider
Novoroční inventura
Dělal jsem pořádek ve věcech a věc se má tak, že doktorZRX + Pavel Kys svou vlajku ještě nemají (třeba by jsme to mohli vyřídit během výstavy motocykl 2008)
no a pak mi zbývají ještě dvě POSLEDNÍ vlajky. Kdo ji chcete, pište mi na PM. Další už nebudou
Z.
no a pak mi zbývají ještě dvě POSLEDNÍ vlajky. Kdo ji chcete, pište mi na PM. Další už nebudou

Z.
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
- DoktorZRX
- Ghostrider
Re: Novoroční inventura
To by šloZ. píše:Dělal jsem pořádek ve věcech a věc se má tak, že doktorZRX + Pavel Kys svou vlajku ještě nemají (třeba by jsme to mohli vyřídit během výstavy motocykl 2008)
Z.

Buell xb12r
CKC#160
CKC#160