povánoční - předsilvestrovský večírek v roce 2007
- Kuba
- Ghostrider
kdo ještě nemá nahlášeno od kdy do kdy bude na vánočním večírku, nechť tak neprodleně učiní. Pokud z nějakého důvodu nebude někdo moct dorazit, tak ať se včas ozve, neboť objednávka jídla je závazná a nerad bych doplácel šest večeří, jako loni.........všem děkuji.
PS: to jídlo asi nebudou vařit týden předem, tudíž se dá asi ještě odhlásit den před akcí, ale dorazme tam v hojném množství, ať se hojně ožerem
PS: to jídlo asi nebudou vařit týden předem, tudíž se dá asi ještě odhlásit den před akcí, ale dorazme tam v hojném množství, ať se hojně ožerem

nejrychlejší je můj anděl strážný
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
CKC#387
Z1000SX
ZX6R
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider
NRG píše:Tak se bohužel musím omluvit z účasti, měli jsme teď nečekaný výdaje a sklípek už bohužel neutáhnu, tak se uvidíme asi až na jaře na výstavě.

Chceš bejt všude a nejseš nikde.
To mě poslední dobou nějak vystihuje...
Zephyr 550
To mě poslední dobou nějak vystihuje...
Zephyr 550
Jsme na tom podobně, ale vánoce považuju za zbytečné a tak radši než bych se tlačil po obchodech a sháněl nějaké hovadiny, radši zajedu s partou fajn lidí do sklípku
Stejně mi nejde do hlavy, jak může nejateičtější národ evropy masově slavit nějaký náboženský svátek, jak lidi od října masírovaní reklamou nakupovat jako diví a ve finále si pokrytecky potřásat rukou se sousedy se kterými se celý rok nenávidí a přát si "hezké svátky".
přijde mi to směšné 

ZRX 1200 S-R
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!
CKC # 209
Lepší bejt mrtvej lev než živá krysa!

CKC # 209
Pro nekoho smesny, pro nekoho prilezitost si udelat cas a s temi lidmi, na ktere nemel kvuli jinym blbostem cely rok cas si jej udelat... Ale tak kazdemu co jeho jest
Ja svatky taky neresim, ale z uplne jinych duvodu, ktere tu ale rozebirat nehodlam

ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
re
zdrahy tohle neres...je to po velikonocich nejvetsi cirkevni svatek...tak to bylo a bude...ja ten shon taky nesnasim...mam ksefty a v Brne v jednom sam stojim...na vanoce jsem unaven jak prase a to doslova a lidi jsou jak sileni....mam z nich radost jen v tom stylu ze vanoce jsou dobry kseft...ale kazdy vecer,pokud je snih a tady u nas na vesnici je vse pekne osvetleno se ja tim kocham...vse je kycovite nazdobeno ale ja to zeru...ale taky je to znamka ze konci rok a blizi se milovymi kroky jaro....a to se pocita
nicmene do sklipku se moc tesim

nicmene do sklipku se moc tesim
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Myslím , že v ČR je hoooodně věřících (včetně mě teda) a taky myslím , že i ti co nevěří , tak to dělaj třeba i kvůli svým dětem. Vidět ty jiskřičky v očích a potom to nadšení a rozzářené úsměvy - není nic hezčího na světě.ZdrahyZX9R píše:Jsme na tom podobně, ale vánoce považuju za zbytečné a tak radši než bych se tlačil po obchodech a sháněl nějaké hovadiny, radši zajedu s partou fajn lidí do sklípkuStejně mi nejde do hlavy, jak může nejateičtější národ evropy masově slavit nějaký náboženský svátek, jak lidi od října masírovaní reklamou nakupovat jako diví a ve finále si pokrytecky potřásat rukou se sousedy se kterými se celý rok nenávidí a přát si "hezké svátky".
přijde mi to směšné