Opravdu nevím jestli budu mít na to prostor
F. n O., NJ, Ova a okolí ... vyjížďka jen tak pro radost.
- DoktorZRX
- Ghostrider

Re: NOVY CLEN
Ahoj, tak vítej a myslím, že tě klucí v ostravě přivítaj nejlíp zelenoutomson. píše:AHOJ VSEM JSEM TOM A JSEM NOVY TAK BUDU RAD KDYZ ME UVEDETE.TAK ZATIM.
Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
ahoj. vítej. uvést se můžeš sám na povánočním předsilvestrovském večírku 28.-30.12.tomson. píše:AHOJ VSEM JSEM TOM A JSEM NOVY TAK BUDU RAD KDYZ ME UVEDETE.TAK ZATIM.
Chceš bejt všude a nejseš nikde.
To mě poslední dobou nějak vystihuje...
Zephyr 550
To mě poslední dobou nějak vystihuje...
Zephyr 550
Nazdar krajane.tomson. píše:AHOJ VSEM JSEM TOM A JSEM NOVY TAK BUDU RAD KDYZ ME UVEDETE.TAK ZATIM.
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
A pokud se nemůžeš urvat na celý víkend, vezmu tě jenom v sobotu 29. taky jedu jenom a otočkurudormi píše:ahoj. vítej. uvést se můžeš sám na povánočním předsilvestrovském večírku 28.-30.12.tomson. píše:AHOJ VSEM JSEM TOM A JSEM NOVY TAK BUDU RAD KDYZ ME UVEDETE.TAK ZATIM.
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
- tomson
- Easy slider

- Kontaktovat uživatele:
Ahoj tak jak to jde krajane?Z. píše:Nazdar krajane.tomson. píše:AHOJ VSEM JSEM TOM A JSEM NOVY TAK BUDU RAD KDYZ ME UVEDETE.TAK ZATIM.
KAWASAKI Z750 GREEN 2007
Zatim se ucim tahat.a pak mozna.....
- tomson
- Easy slider

- Kontaktovat uživatele:
Jasne dik jeste se domluvime jestli to vyjde. TZ. píše:A pokud se nemůžeš urvat na celý víkend, vezmu tě jenom v sobotu 29. taky jedu jenom a otočkurudormi píše:ahoj. vítej. uvést se můžeš sám na povánočním předsilvestrovském večírku 28.-30.12.tomson. píše:AHOJ VSEM JSEM TOM A JSEM NOVY TAK BUDU RAD KDYZ ME UVEDETE.TAK ZATIM.
KAWASAKI Z750 GREEN 2007
- tomson
- Easy slider

- Kontaktovat uživatele:
Jasne dik jeste se domluvime.Z. píše:A pokud se nemůžeš urvat na celý víkend, vezmu tě jenom v sobotu 29. taky jedu jenom a otočkurudormi píše:ahoj. vítej. uvést se můžeš sám na povánočním předsilvestrovském večírku 28.-30.12.tomson. píše:AHOJ VSEM JSEM TOM A JSEM NOVY TAK BUDU RAD KDYZ ME UVEDETE.TAK ZATIM.
KAWASAKI Z750 GREEN 2007
- tomson
- Easy slider

- Kontaktovat uživatele:
Ahoj doufam ze nas tech zelenych bude vis....DoktorZRX píše:Ahoj, tak vítej a myslím, že tě klucí v ostravě přivítaj nejlíp zelenoutomson. píše:AHOJ VSEM JSEM TOM A JSEM NOVY TAK BUDU RAD KDYZ ME UVEDETE.TAK ZATIM.
KAWASAKI Z750 GREEN 2007
- DoktorZRX
- Ghostrider

Jasně, čím víc zelený, tím líptomson. píše:Ahoj doufam ze nas tech zelenych bude vis....DoktorZRX píše:Ahoj, tak vítej a myslím, že tě klucí v ostravě přivítaj nejlíp zelenoutomson. píše:AHOJ VSEM JSEM TOM A JSEM NOVY TAK BUDU RAD KDYZ ME UVEDETE.TAK ZATIM.

Buell xb12r
CKC#160
CKC#160