koncovka svíček (fajfky) pro kawu
- shorad
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
koncovka svíček (fajfky) pro kawu
Hojky vsichni. Problem. Potrebuji fajfky na svou ZXR 750 rv. 91. Podle aplikacniho katalogu NGK na typ motorky jsou dlouhe 7 cm. Ja tam mam realne cca 12 cm dlouhe. Rozumi tomu nekdo? Jo a ty cca 12 cm dlouhe se podle katalogu NGK vubec nevyrabi. Vi nekdo pratele jak z toho ven?
- shorad
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
Tak rad tady poprve nekomu pomohu. Nekupuj v nahrade, ti tupci jedou bezhlave podle katalogu NGK a poslou ti ty 7 cm, asi si mysli ze ty original 5 cm trci z vika hlavy. Bohuzel, da se jen koupit original, stoji 1063,- Kč. Pokud ho chces, pisni mi na ICQ nebo dej email na shorad@atlas.cz, ja ti pisnu firmu kde ho maji a o problemu 7 cm/12 cm ví, psal jsem si s nima. Nevim jestli mohu tu firmu tady zverejnit tak to resim takhle, sry.jaris píše:a jak si dopad s tima fajfkama jestli muzu vedet ? taky bych jednu potreboval...
- shorad
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
Oki, snad nebudu mit problemy, je to original, v nahrade to nikdo nedela. Jeste uvadim ze ta firma je velice profesionalni, bavili se se mnou formou emailu velice ochotne a ackoli jsem si sam nekdy pripadal otravny tak odpovidali rychle a ochotne, v radach sli az do extremnich detailu. Jsem s nimi maximalne spokojen.Pavel Kys píše:Normálně to tady napiš, mě to taky zajímá. Jedná se o orig. díl nebo o náhradu? Dík.
ATV&MOTO
Michal Hůla, prodejce
Komenského 213
Horažďovice 341 01
Mob: +420 731 446 082
Mail: michal.hula@adt-auto.cz
www.adt-auto.cz