neboooj uz jsme nas rozhovor prerusili a odlozili to az do sklipkarudormi píše:tak jsem se chtěl něco dovědět o sklípku a dověděl jsem se, že si tilda pokecal se sharis ...![]()
povánoční - předsilvestrovský večírek v roce 2007
blbosti ... na první stránce se asi s jammesem na společném odjezdu nedomluvím...Tilda píše:vsechno dulezity mas na prvni strankce, pak uz se tady resi jen blbostirudormi píše:tak jsem se chtěl něco dovědět o sklípku a dověděl jsem se, že si tilda pokecal se sharis ...![]()
Chceš bejt všude a nejseš nikde.
To mě poslední dobou nějak vystihuje...
Zephyr 550
To mě poslední dobou nějak vystihuje...
Zephyr 550
asi tak miši ... nejdřív požiju, pak pojím a nakonec pojedu. Bohužel tak nějak jsem si nebyl schopný vyřídit povolení k pobytu na delší dobumisak39 píše:Z. píše:je hodný, ale já bohužel dojedu jenom v sobotu a platí to samé ... pokud bude chtít někdo hodit v sobotu do sklípka z našeho směru tak si může nastoupitto nebudeš požívat, nebo pojedeš pod vivem?
![]()
Není to škoda?
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider

2 Z
Budu na pár dní ve staré vlasti a tak se pokusím dorazit do sklípku, pravděpodobně bych dojel v pátek navečer a v sobotu odpoledne odjel. Rád tam na tebe počkám kvůli zaplacení vlajky a hlavně s tebou pokecat a tak vůbec. Na kolikátou bys tam v tu sobotu asi dorazil 
všechno je jinak! VN1500 DRIFTER '02 o τρελός
CKC#305
CKC#305
Re: 2 Z
Zdar Michale, z domu vyrazím kolem 10, nejpozději v poledne budu ve sklípku. Těším se naviděnou. Z.MICHALIS TSIOLAS píše:Budu na pár dní ve staré vlasti a tak se pokusím dorazit do sklípku, pravděpodobně bych dojel v pátek navečer a v sobotu odpoledne odjel. Rád tam na tebe počkám kvůli zaplacení vlajky a hlavně s tebou pokecat a tak vůbec. Na kolikátou bys tam v tu sobotu asi dorazil
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
- DoktorZRX
- Ghostrider

Fajn, pokus se dorazitMICHALIS TSIOLAS píše:Budu na pár dní ve staré vlasti a tak se pokusím dorazit do sklípku, pravděpodobně bych dojel v pátek navečer a v sobotu odpoledne odjel. Rád tam na tebe počkám kvůli zaplacení vlajky a hlavně s tebou pokecat a tak vůbec. Na kolikátou bys tam v tu sobotu asi dorazil
Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
Joo, přijeď, rádi tě uvidímeMICHALIS TSIOLAS píše:Budu na pár dní ve staré vlasti a tak se pokusím dorazit do sklípku, pravděpodobně bych dojel v pátek navečer a v sobotu odpoledne odjel. Rád tam na tebe počkám kvůli zaplacení vlajky a hlavně s tebou pokecat a tak vůbec. Na kolikátou bys tam v tu sobotu asi dorazil
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
-
Pavel ZRX
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
Strřelnice
Přátelé, kamarádi!
Nabídl jsem Kubovi ZRX pomoc se zajištěním denního programu na setkání ve sklípku. Chci se tímto zeptat, jestli máte zájem o střelby na Kostecké střelnici. Je to střelnice 500m od sklípku, střílí se z malorážkových pušek a pistolí, z pistolí ráže 7,65 a 9mm. Samopaly a jiné automaty zde střílet nesmí. Cena je 50 Kč / os., plus vystřílené náboje. Je to venkovní střelnice, pokud by nějak moc mrzlo, tak se střelby nekonají. Pokud budete mít o střelby zájem, dejte vědět, abych mohl tuto akci připravit. Další případné aktivity domluvíme až ve sklípku.
Nabídl jsem Kubovi ZRX pomoc se zajištěním denního programu na setkání ve sklípku. Chci se tímto zeptat, jestli máte zájem o střelby na Kostecké střelnici. Je to střelnice 500m od sklípku, střílí se z malorážkových pušek a pistolí, z pistolí ráže 7,65 a 9mm. Samopaly a jiné automaty zde střílet nesmí. Cena je 50 Kč / os., plus vystřílené náboje. Je to venkovní střelnice, pokud by nějak moc mrzlo, tak se střelby nekonají. Pokud budete mít o střelby zájem, dejte vědět, abych mohl tuto akci připravit. Další případné aktivity domluvíme až ve sklípku.
ZRX 1200 R