ZX9R olej a svíčky
- firos
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
ZX9R olej a svíčky
Zdravím...Včera jsem koupil kawu a borec me rekl ze v tom je olej 15W 40 neznameho puvodu...chtel bych ho vymenit a zaroven aji filtr a svíčky..vubec nevim jakej olej do teho a jakou značku svícek...Chtel bych vas poprosit o radu 

Kawasaki ZX9R "98"
hlavně si nezapomeň zase pak všechny šlaušky nasadit, ať se pak netrápíš jak blbec já. Už to tady někdo dával, dobrá finta na svíčky je na nějakou tyčku (já třeba laminátovou ke kvítkám) dát gumový šlauch - průměr nejlíp ten co vede z paliového kohoutu a když ty svíčky povolíš, tak pak jen pěkně rychle vyšroubuješ, aniž by ses tam musel otravovat klíčem. Zpátky to jde taky líp a klíčem pak dotáhneš tak 1/2 otáčky.
ZX-12R naked
VYTÁHOVÁ NA SVÍČKY MAJÍ U LOUISEMMKS píše:hlavně si nezapomeň zase pak všechny šlaušky nasadit, ať se pak netrápíš jak blbec já. Už to tady někdo dával, dobrá finta na svíčky je na nějakou tyčku (já třeba laminátovou ke kvítkám) dát gumový šlauch - průměr nejlíp ten co vede z paliového kohoutu a když ty svíčky povolíš, tak pak jen pěkně rychle vyšroubuješ, aniž by ses tam musel otravovat klíčem. Zpátky to jde taky líp a klíčem pak dotáhneš tak 1/2 otáčky.
10003450 ZUENDKERZEN-MONTAGEHILFE FLEXIBEL 4,95 Euro

VN 800 ( 98 )
GPX 600 R ( 88 )
CKC # 283
GPX 600 R ( 88 )
CKC # 283
no do nádrže ještě přípravek proti srážení vody. Pokud neznáš stáří brzdové kapaliny, tak ji vyměň taky, ať ti pak nevyvře a taky pokud zimuješ v mraze, tak by kondenzovaná voda mohla poškodit těsnění a hadice.
Tý vole, po půl roce tady se v těchto tématech jen neptám, ale taky můžu poradit.(otázka zda dobře).
Sice s šroubovákem se tak nanejvíš pichnu do oka, ale teorii začínám zvládat.
Tý vole, po půl roce tady se v těchto tématech jen neptám, ale taky můžu poradit.(otázka zda dobře).

ZX-12R naked
- firos
- Babyrider
- Kontaktovat uživatele:
hele kucíí ten filtr olejovej je kterej tady? http://www.motostar.cz/eshop/index.php? ... afacbd3860
objednal jsem od teto firmy svicky takze bych vzal aj ten filtr at to mam v cajku ale nevim kterej filtr
objednal jsem od teto firmy svicky takze bych vzal aj ten filtr at to mam v cajku ale nevim kterej filtr
Kawasaki ZX9R "98"
- DoktorZRX
- Ghostrider
HF 303firos píše:hele kucíí ten filtr olejovej je kterej tady? http://www.motostar.cz/eshop/index.php? ... afacbd3860

Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
a pleskni fota!
Tvojí Streeeet Kawči! Ať Ti to jezdí pro štěstí!!!
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______