Video z mlýnků
No po té kritice co se snesla na "dechovku" to celé ještě jednou ozvučím a to výhradně hardrockem. Nechci být ukamenovaný za to, že propaguji originální českou tvorbu. V titulcích bude i o tobě a nebuď skromný ... natočil jsi toho víc než já.Lech píše:Jo koukl jsem se na to nyní poprvé a muzika R.H.Ch.P. sedí.Celkově taky výborný by to mohlo bejt.Jen prosím až budou titulky na závěr.Tak tam může být napsáno třeba:
druhá kamera ... Lech![]()
![]()
Pokud DVD-čka dovezeš i s vlajkama do sklípku tak tě budem nosit na rukách.![]()
![]()

Do sklípku byl měl dojet v sobotu ... (tuším 29. prosince)
Pracovní verzi - 39 minut mám k dispozici už dneska, ale jak píšu, raději tam dám jinou hudbu abych ve sklepě nedostal přes tlamu.

... tož tak ...
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
Lechu,m pokud to bude S-VCD format, tak no problem. To je totiz neco jako DVD video -format, ktery podlehal urcite norme, coz je tusim v te dobe format mpeg1/2 urciteho rozliseni a presne rozlozeni souboru na tom vypalenem CD. Takze technicky by to nemel byt problem. U formatu typu DivX a XviD apod. jsou tisice ruznych kodeku (verzi) vcetne ruzneho rozliseni atd. a kdyz tvuj prehravac neumi danou verzi, tak si takzvane v rici....Lech píše:No hlavně aby to přehrál každý DVD přehrávač.Kdysi sme dělali s Jardou video a on to udělal v nějakém formátu podobném např. DivXa hned byl problém na světě.

ZRX1200R -japan style
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
pitbike PBS PRO-SX160
CRF250L
ZX6R rv04 (sloužilas dlouho a dobře, diky)
- Lech
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Můj CyberHome zvládne všechno a všechny formáty.Elvis. píše:Lechu,m pokud to bude S-VCD format, tak no problem. To je totiz neco jako DVD video -format, ktery podlehal urcite norme, coz je tusim v te dobe format mpeg1/2 urciteho rozliseni a presne rozlozeni souboru na tom vypalenem CD. Takze technicky by to nemel byt problem. U formatu typu DivX a XviD apod. jsou tisice ruznych kodeku (verzi) vcetne ruzneho rozliseni atd. a kdyz tvuj prehravac neumi danou verzi, tak si takzvane v rici....Lech píše:No hlavně aby to přehrál každý DVD přehrávač.Kdysi sme dělali s Jardou video a on to udělal v nějakém formátu podobném např. DivXa hned byl problém na světě.

mobil:732 654 530
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
no tak nějak jak píšou ostatní kolegové ...Lech píše:No hlavně aby to přehrál každý DVD přehrávač.Kdysi sme dělali s Jardou video a on to udělal v nějakém formátu podobném např. DivXa hned byl problém na světě.
Video CD používá MPEG1 kod pro video http://cs.wikipedia.org/wiki/Video_CD, Super-Video CD už používá MPEG2 kódování jako DVD ale nižší datový tok - je v podstatě jeho předchůdce. http://en.wikipedia.org/wiki/Super_Video_CD
jinými slovy standardnější standard už snad neexistuje

15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
re
pls..v tom se hodne ale hodne vyznam...pls nic nekomrimujte...udelejte standartni dvd vob soubory,, klasicke dvd....nic nedegradujte,nic nekomprimujte...pokud je delka vic jak odpovidajich 4,4 giga tak se pouzije rebuilder 10 pass a bude obraz jako lusk...jsme v roce 2007,krasne vzpominky se nekomprimuji na cokoli...jedem v hdtv a vy chcete delat stary staricky super video ??? prosim ne 

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
- Lech
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Tuším to bylo nějaké MPEG 3 nebo 4 ?Z. píše:no tak nějak jak píšou ostatní kolegové ...Lech píše:No hlavně aby to přehrál každý DVD přehrávač.Kdysi sme dělali s Jardou video a on to udělal v nějakém formátu podobném např. DivXa hned byl problém na světě.
Video CD používá MPEG1 kod pro video http://cs.wikipedia.org/wiki/Video_CD, Super-Video CD už používá MPEG2 kódování jako DVD ale nižší datový tok - je v podstatě jeho předchůdce. http://en.wikipedia.org/wiki/Super_Video_CD
jinými slovy standardnější standard už snad neexistujepřehraje to snad každý přehrávač co existuje
No třeba Čoud by to věděl.Ten si to pak překopával na ten standartní formát co je na DVD.Kluk šikovnej.

ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
- Lech
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
video-Mlýnky 2007
Tak to můj DVD přehrávač zbaštil a mohl jsem se kochat našim kawa-srazíkem.A zavspomínat jak jak jsem si užíval se sádrou.
a samozřejmě s vama všema co jsta na tomto sraze byli. 

ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
ZX-12 R (02)
ZZR 1100 (93)
ZX-9 R (99)
CKC # 078
- DoktorZRX
- Ghostrider
Re: video-Mlýnky 2007
Já se na něj už nemůžu dočkatLech píše:Tak to můj DVD přehrávač zbaštil a mohl jsem se kochat našim kawa-srazíkem.A zavspomínat jak jak jsem si užíval se sádrou.a samozřejmě s vama všema co jsta na tomto sraze byli.

Buell xb12r
CKC#160
CKC#160
Re: video-Mlýnky 2007
já vím doktore, vlajka a DVD. Za to může ta blbá chřipkaDoktorZRX píše:Já se na něj už nemůžu dočkatLech píše:Tak to můj DVD přehrávač zbaštil a mohl jsem se kochat našim kawa-srazíkem.A zavspomínat jak jak jsem si užíval se sádrou.a samozřejmě s vama všema co jsta na tomto sraze byli.

15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<