Musím se podělit o skvělé zkušenosti s touto firmou. Pan majitel naslouchá přání, poradí, na dobírku zašle. Balíček je do 3 dnů doma.
http://www.optimate.cz/
kyjpra s.r.o. - nabíječky baterií
kyjpra s.r.o. - nabíječky baterií
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
to myslis vazne ??? neverim.to zni jako spatny film s nestastnym koncemNRG píše:JJ, firma je celkem na pohodu, tchán si tam loni kupoval Goldwinga a jednání O.K., až na nějaký zdržení s posláním papírů. Akorát jsme motorku tenkrát na přívěsu přikurtovali podle jeho rad a za 20 kiláků kurty praskly a Golďas se poroučel k zemi

ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
- NRG
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Bohužel jo... podle jeho rady měly stačit dva slabý kurty, přes řídítka a sedlo, nějak se nám to nezdálo a tak jsme je pro jistotu zdvojili, ale těch 400 kilo stejně neudržely a ty přední praskly. Myslel jsem, že mě omejou, stavovali jsme se na oběd a že zkontrolujem motorku, otevřeli jsme dveře přívěsu a vyvalilo se na mě pravý zrcátko. Fungl novej Goldwing za 650000 tam ležel na boku jak obrovská zdechlina
Odnesl to lak na zrcátku a anténa, která se ohnula. Naštěstí má Goldwing vychytaný padáky, že když třeba spadne za stojánku nebo něco podobnýho, tak zůstane ležet v cca. 45 stupňovým úhlu na těch padákách a nepřevrátí se, což byl naštěstí i tento případ. Kdyby byla stěna přívěsu cca. o 10 cm dál, tak se neodře ani to zrcátko
Pak jsme ho zakurtovali jinak a držel až domů jak přibitej...

Karosa ZZ-R 1100
:::: CKC#016 ::::
:::: CKC#016 ::::