KALENDÁR 2008 - Kawa zraz Slovensko
- Gina
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
re
To Bossko - meniny sú tam neni!
Ja totiž uvažujem ,, medzinárodne ,, takže sme sa s mojim fotografom ktorý to spracuváva rozhodli tak, aby nikto nebol ukrátený ani dotknutý, takže dni sú len číselné
Hlavne že ste na fotkách !!
Ja totiž uvažujem ,, medzinárodne ,, takže sme sa s mojim fotografom ktorý to spracuváva rozhodli tak, aby nikto nebol ukrátený ani dotknutý, takže dni sú len číselné

Hlavne že ste na fotkách !!

Gina- GPZ500S/2001
- Gina
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
°re
To Bossko- tak sa rýchlo rozmysli, zajtra poobede idem na to....
Ak Vás napadne , pošlite mi adresy, nech to rozpošlem, alebo dajte návrh, ako inak by sa to dalo.Ja bývam v Bnrne- Bohuniciach, ak budete mať cestu, možeme dať niekde stretko
Slovenskí záujemci- od 23.11 som týždeň na Slovensku, tak to nejako vymyslíme alebo rozpošleme...páááááááá

Ak Vás napadne , pošlite mi adresy, nech to rozpošlem, alebo dajte návrh, ako inak by sa to dalo.Ja bývam v Bnrne- Bohuniciach, ak budete mať cestu, možeme dať niekde stretko
Slovenskí záujemci- od 23.11 som týždeň na Slovensku, tak to nejako vymyslíme alebo rozpošleme...páááááááá

Gina- GPZ500S/2001
Re: °re
Gino, vymysli, kam a jak poslat peníze, kalendář i Tebe vyzvednu já nebo někdo z Brna 28.12. cestou na moravu, co Ty na to?Gina píše:To Bossko- tak sa rýchlo rozmysli, zajtra poobede idem na to....
Slovenskí záujemci- od 23.11 som týždeň na Slovensku, tak to nejako vymyslíme alebo rozpošleme...páááááááá![]()
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
Bossko, takovejch je nás viacejbossko píše:fiha Gina, mas tu nejakeho vazneho napadnika...
![]()
![]()

babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
- Gina
- Easy slider
- Kontaktovat uživatele:
re
skusim dohodnut oba formáty, ale neslubujem
napadníka?! to mi lichotí, ale už by mohol byt aj nejaký reálny....
pardon.....vsak mám chrústika, to je moj chlapec......
mal by byT hotový buduci týždeň....
napadníka?! to mi lichotí, ale už by mohol byt aj nejaký reálny....

pardon.....vsak mám chrústika, to je moj chlapec......

mal by byT hotový buduci týždeň....
Gina- GPZ500S/2001