mrkni tady... http://kawa.flexible.cz/viewtopic.php?t=3128 tam se to resilo dost dlouhoENZO píše:Zeptam se blbě: Jakpa připravujete mazlíky na zimu? Je lepší dotankovat nebo vypustit úplně? (u 125ccm jsem vypouštěl![]()
), co dalšího obnáší pořádný zimování? Dík za odp.
zimni spanek
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
Jooo, souhlááás... už teď trpímDoktorZRX píše:Nejdůležitější je to přečkat psychickyENZO píše:Zeptam se blbě: Jakpa připravujete mazlíky na zimu? Je lepší dotankovat nebo vypustit úplně? (u 125ccm jsem vypouštěl![]()
), co dalšího obnáší pořádný zimování? Dík za odp.
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
NO COMMENT
----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
- volkswagen
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
u nás to vypadá stejně, a to jsem téměř subtropy ČR
. První poznatek na zimu, když bude sněžit, užijeme si zimu venku, bo od nejmenovaného poskytovatele satelitní tv není signál. Budeme zdravější.
Ještě dotaz, ošetřujete nějak tlumiče a gufera na nich? Po zimě prý umí občas prasknout, tak bych tomu chtěl samozřejmě předejít
Ještě dotaz, ošetřujete nějak tlumiče a gufera na nich? Po zimě prý umí občas prasknout, tak bych tomu chtěl samozřejmě předejít
ZX-12R naked
- DoktorZRX
- Ghostrider

Tak s tou předpovědí se trochu sekliDoktorZRX píše:Já ještě nezazimoval. V listopadu má sněžit prý jen na horách a to ještě vyjmečně. Určitě se ještě letos projedu. Kilometry nemám spočítaný na rexovi (nechte si těch srandiček, že jsem na něm vůbec nejezdil, jo), ale na Zephyru mám od soboty 4. srpna najeto 5000km
Buell xb12r
CKC#160
CKC#160