Slovinsko 2008
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
my vcelku se stanem problem nemame... tedy pokud ho i s kvalitnima karimatkama nebudeme muset vezt na motce, to je vopruz se s tim tahnout. Pokud by se vsak takovehle veci vzali tim doprovodnym autem, pak mi stan nevadi, mozna bych ho i preferoval z duvodu "snizeni vydaju" 

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
ted kdyz uz vime kdo vsechno by mel zhruba zajem jet, tak musime dat pri prvni prilezitosti hlavy dohromady a doladit sve predstavy... asi na nejakem CKC srazu
abychom vedeli jakym zpusobem pojedem, co povezem, kolik ceho bude atd. pak muzem diskutovat o tom jak male ci velke doprovodne vozidlo mame 

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
- Jana Kawa
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
stany jsem volila z důvodu postupného přesunu na jih, těžko budeme shánět tři noci tady, dvě tam apod. ale pokud se toho někdo ujme, tak se nebráním, já ne - s mýma znalostma, teda neznalostma jazyků.
rozpočet jsem nepočítala, to musí každý sám
bude to asi 3000 km
ubytování podle rozcapenosti, stan asi 10, penzion 20 euro ? nemám představu, až bude čas, tak budeme hledat nějaké cestopisy na netu
no a jídlo záleží jestli ze supermarketu nebo v hospůdce
rozpočet jsem nepočítala, to musí každý sám
bude to asi 3000 km
ubytování podle rozcapenosti, stan asi 10, penzion 20 euro ? nemám představu, až bude čas, tak budeme hledat nějaké cestopisy na netu
no a jídlo záleží jestli ze supermarketu nebo v hospůdce
Jana ZX6R 05
Život je jízda, jízda je život.
*62* CKC
Život je jízda, jízda je život.
*62* CKC
Rád bych se přidal, ale ten termín je pro mě dost smrtelnej, každopádně bych se musel vrátit NEJPOZDĚJI toho 5.7.... Ještě nevím, kolik budu dělat odkladů, takže zatím 50:50... Co vám můžu tak na 99,9% slíbit, je ubytko v Chorvatsku, soused je Chorvat, motorkář, a má penzion (resp. apartmány) asi 300 m od moře... Tenhle tejden ho odlapím a domluvím, pak by to bylo na sto pro. Dumám, že když pojede doprovod, mohl by vzít moji zákonnou, kdyby bylo místo. Ale to se ještě domluví přesně na Moravě, počítám.
babička GPZ 500 a vnučka ZX900B
*CKC 102*
*CKC 102*
no ja zas nepredpokladal ze pojedem uplne nalehko. a zatim je 8 motorek se solo jezdcem a 5 co ma tandem. takze to je 8 volnych mist spolujezdce a ja treba stan, spacak a karimatku dam za sebe, to uz mam vyzkousenyZdrahyZX9R píše:Technická - i kdyby se vezli jen stany a karimatky, tak už teď bude to doprovodné auto prakticky plné..

ZRX1200R
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly
#399#
ZRX1000RR
Don't drink and drive, but smoke and fly

#399#
Pas nepotřebuješ nikde. Ani Chorvati ho nevyžadují, stačí OP.DoktorZRX píše:Nóo, to jsem ještě jáNevím jak s pasem, do Slovinska být nemusí, ale občas ho prý vyžadujou k předložení při ubytování. Ale zatím je na to čas
ZRX1200(05) evo S->N->R
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
ZX6R(07) for circuit only
ZX6R(03) fufík bullet
KZ750(76) cafe
CKC#367
- MICHALIS TSIOLAS
- Ghostrider