CKC vlajka
Aktualizace II.
Vlajka je objednaná, množství dostatečné, zbyde i na ty z Vás, kteří se mi prozatím neozvali.
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
Aktualizace III.
Nedokážu pochopit jak je možné při tak jednoduché zakázce udělat chybu. Dostali grafiku v Corelu a měli ji jenom přenést na polyester. Nic víc nic míň. A i v tomto dvoukrokovém procesu výroby vlajky se podařilo udělat chybu.
Takže oznamuji, že vlajky jsou vyrobené, mám je na stole. Při kontrole jsem objevil drobnou tiskovou chybu. Bohužel je vidět při pohledu na vlajku už ze vzdálenosti 1 metru. Tímto jsem nucený vstoupit v další jednání s výrobcem, jak se k tomu postaví.
Příště napíšu jaké bude řešení vznikého problému.
Takže oznamuji, že vlajky jsou vyrobené, mám je na stole. Při kontrole jsem objevil drobnou tiskovou chybu. Bohužel je vidět při pohledu na vlajku už ze vzdálenosti 1 metru. Tímto jsem nucený vstoupit v další jednání s výrobcem, jak se k tomu postaví.
Příště napíšu jaké bude řešení vznikého problému.
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Nevím jak to napsat ... nenatiskli ani Honda, ani Yamaha. To bych fakt nerozdýchal. Vlajky mají natištěné přesně to, co je v předloze ve formátu CMX ze serveru. V životě by mě nenapadlo kontrolovat správnost tohoto souboru (navíc doma nemám Corel Draw nainstalovaný a soukromé věci do práce netahám) zvlášť když všechny ostatní soubory JPG, PSD, PNG byly v pořádku.
V CMX souboru je přetažená jedna hrana písmene "B" ve slově CLUB ... viz obrázek.
Stále jednám s výrobcem, ale protože se chyba stala u mě (nás) nevím jak celé jednání dopadne. Třeba poradí jak to elegantně vyretušovat. Nyní je na vás jestli ještě bude mít o vlajku zájem.

V CMX souboru je přetažená jedna hrana písmene "B" ve slově CLUB ... viz obrázek.
Stále jednám s výrobcem, ale protože se chyba stala u mě (nás) nevím jak celé jednání dopadne. Třeba poradí jak to elegantně vyretušovat. Nyní je na vás jestli ještě bude mít o vlajku zájem.

15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
- volkswagen
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele: