JPEG a PDFTilda píše:vedeli ale rejpnout si prece musimečoud píše:Ja sem taky rikal, ze pres leto se tomu venovat nemuzu, to ste vedeli![]()
a abych nebyl moc OT tak si teda taky vezmu vlajeckua logo mam jako DWG, JPG (asi 10000x4000 pixelu), GIF a PDF tak rekni co se ti hodi
CKC vlajka
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
jen takovej hloupej napad, nebyla by lepsi na zelenem podkladu? Kdyz tu bilou vyvesim tak bude hned jak kanec
Osobne bych si ji dovedl predstavit na stejne zelenem pozadi jako ma v sobe to logo... jen logo bych od pozadi oddelil treba cernym okrajem. 

----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
KankX je kanecKankX píše:jen takovej hloupej napad, nebyla by lepsi na zelenem podkladu? Kdyz tu bilou vyvesim tak bude hned jak kanecOsobne bych si ji dovedl predstavit na stejne zelenem pozadi jako ma v sobe to logo... jen logo bych od pozadi oddelil treba cernym okrajem.

jinak budu o tvém návrhu přemýšlet (možná)
Tak už jsem dopřemýšlel. Asi ne. Ta bílá by mi tam chyběla. Vypadalo by to lacině. Jo a nenapsal si jestli ji chceš?
Naposledy upravil(a) Z. dne pon říj 22, 2007 21:08:45, celkem upraveno 1 x.
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
obě varianty...
maj cosi do sebe...Bílé okolí zvýrazní wo co gou, a zelené pozadí:víc zelené=víc KAWASAKI.DoktorZRX píše:No, ten zelenej podklad by byl možná lepší
Varianta s bílým krajem je lepší na "památeční podpisy" pak je jedno, jestli ušmoulané..."tátovy" a válečné vlajky se neperou, omšelost je znak vytrvalosti!!!

Já jsem pro s bílým okolím!!!
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- KankX
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
kanec nejsem, ale nase zemicka je jedna bahniva koule a me prave ta bila prijde tak trochu jako rusivy element. Navic mi to prave pripada trosku lacine, neco jako samolepka CKC na bilem prosteradle
Ale to je pouze muj pohled. Tak to proste vidim, tak se za to na me nezlobte...
...zatim u me asi klubova vlajecka, ne

----- (W) -----
young oldtimer
young oldtimer
Re: obě varianty...
moje řeč666S999 píše:maj cosi do sebe...Bílé okolí zvýrazní wo co gou, a zelené pozadí:víc zelené=víc KAWASAKI.DoktorZRX píše:No, ten zelenej podklad by byl možná lepší
Varianta s bílým krajem je lepší na "památeční podpisy" pak je jedno, jestli ušmoulané..."tátovy" a válečné vlajky se neperou, omšelost je znak vytrvalosti!!!![]()
![]()
![]()
Já jsem pro s bílým okolím!!!
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
Obavám rozumím. Vlaječku ne, zelenou ano.KankX píše:kanec nejsem, ale nase zemicka je jedna bahniva koule a me prave ta bila prijde tak trochu jako rusivy element. Navic mi to prave pripada trosku lacine, neco jako samolepka CKC na bilem prosteradleAle to je pouze muj pohled. Tak to proste vidim, tak se za to na me nezlobte...
Já nejsem grafik a v paintu neumím roztáhnout obrázek tak, aby celý vyplnil plochu obdelníku. Já to zkusím teda udělat ještě jednou aby to bylo názornější jo?
tak už jsem to opravil a uložil k původnímu příspěvku.
Naposledy upravil(a) Z. dne pon říj 22, 2007 21:27:23, celkem upraveno 1 x.
15 let Kawasaki Z750 '07
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
> silver shadow <
>> CKC #304 <<
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Žaponci...
maj taky dost lacinou vlajku, kolečko na prostěradle... Když se ve válce vzdáváš, tak to máš snadný: odpářeš kolečko...KankX píše:kanec nejsem, ale nase zemicka je jedna bahniva koule a me prave ta bila prijde tak trochu jako rusivy element. Navic mi to prave pripada trosku lacine, neco jako samolepka CKC na bilem prosteradleAle to je pouze muj pohled. Tak to proste vidim, tak se za to na me nezlobte...
horší to maj Američani... než odpářou strips and stars, tak jsou tuhý a v rozkladu...

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
- 666S999
- Ghostrider
- Kontaktovat uživatele:
Kankxi!
jsi rychlý jak Rex...
, ale mě přijde FUCK/OPRAVDU....chudší celozelená... není tam nic výrazného, krom LIMETKY... 

____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______