ZRX...
- 666S999
- Ghostrider

- Kontaktovat uživatele:
NEDĚLÁM SI ILUZE...
obávám se, že by se nás sjelo jen pár...( důvody: čas, vzdálenost, zájem=síto ukrutné...)KankX píše:kdyz tak na ty fotky koukam, nemeli bychom udelat sraz ONLY REX? Dali bychom info do CMN a to by bylo maso....
Jsem pro, ale účast na 100% neslíbím (
Nahoď datum a uvidíme!
____ZRX 1200R____
_____CKC#21______
_____CKC#21______
re
hokna prace hokna prace...nezerte to tak chlapci...live is only one....nechtejte zjistit jako ja ze v pripade upoutani na luzko se svet ani na vterinku nezastavi a ve finale se navas prace vysere...vazte si tech chvilek kdy se muzete srazit,pokecat zit.....ja premyslel do kvetna 2005 taky tak....a ze jsem tocil love....ted uz ne...ted se jdu radej projet s vama a seru v te chvili na jakoukoli hoknu...az dohoknujete pak uz nebude cas na to si to vse uzit....stari neceka...blizi se...
kdo neprozije nemuze pochopit a tak to asi ma byt 
ZZR 1400 RR Hujda lenošná
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
Věř tomu kdo tě nezklamal a nezklam toho kdo ti věří !!!
- KankX
- Site Admin

- Kontaktovat uživatele:
Ja jsem byl snad vsude jediny na Rexovi, snad na zadne akci se mi nepostestilo potkat jineho Rexe.....a proto jsem na internetu hledal tak dlouho az jsem nasel, dojel, seznamil se a uz na srazech nebyvam jedinyCzert ZRX píše:No já si Myslim že to neni špatný nápad,ale třeba na Motobroucích v Chlumci jsem byl jediný na RExovi takže je nás pomálu a to se mi líbí!!
----- (W) -----
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
young oldtimer
nekdo se zavodnikem narodi, jiny umira
- Czert ZRX
- Easy slider

- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem se dnes rozhodl,že Rexe neprodám a tudíš jsem jel do Garage udělal jsem si Grog a začal jsem se zimní přestavbou!
Nádrž dolů vyndat svíčky,sundat chladič,svody dolů,masku odmontovat,budíky sundat a rozebrat,schodit všechny plasty a pověsit mašinu ke stropu
To celé my zabralo 5hodin práce a teď vymyslet jen Barvy,chtěl bych to do zelené + zlaté doplňky!
Proto prosím jaký je kod Barvy u posledních Rexů??
Sehnal jsem típka co mi to olakuje a udělá i pruhy,takže bomba!!
Chtěl bych takovou tu Zelinkavou metlu a černo bílé pruhy!

Nádrž dolů vyndat svíčky,sundat chladič,svody dolů,masku odmontovat,budíky sundat a rozebrat,schodit všechny plasty a pověsit mašinu ke stropu
To celé my zabralo 5hodin práce a teď vymyslet jen Barvy,chtěl bych to do zelené + zlaté doplňky!
Proto prosím jaký je kod Barvy u posledních Rexů??
Sehnal jsem típka co mi to olakuje a udělá i pruhy,takže bomba!!
Chtěl bych takovou tu Zelinkavou metlu a černo bílé pruhy!

--------------
ZRX 1100 model 97 Police Version
Pomáhat a Chránit
LOL
ZRX 1100 model 97 Police Version
Pomáhat a Chránit